4 Adet Hediye Referans İçerik - Profesyonel Editörlük Hizmeti - %100 Özgün - %100 SEO Uyumu

BarackObama

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.cevaplaa.net

İlgili konu minimum maliyetlerle, yüksek gelirler/yüksek ziyaretçiler elde etmenizi sağlayacak türdendir.

Kısa süreliğine iş alımı açıktır. Fazla müşteri alınmayacaktır. Paketler sınırlıdır.

bk13yG.png

5L0bbA.png

GPW3Ev.png

3 site için daha anlaştık arkadaşla

Arkadaştan makale siparişi vermiştim. Hepsini anlaştığımız gibi gününde teslim ediyor. Ayrıca makaleleri özgün ve akıcı.İş disiplini olan bir arkadaş. Gayet memnun kaldım. Kendisine teşekkür ediyorum.

Makaleleri teslim aldım. Arkadaşımız gerçekten işine değer veriyor. Beğendim. Tavsiye ederim.

İş teslim alındı, gayet akıcı bir dille özgün makaleler yazılmış. Ben beğendim. Eğer zamanım olursa tekrar çalışacağım arkadaşla.

Arkadaşla uzun süredir çalışıyoruz çok memnunum kendisinden :)

Arkadaştan sürekli hizmet almaktayım... Gerçekten konu ile birebir uyumlu kurallara uygun makale yazmaktadır... Tavsiye ederim...

makaleleri beğendim, titiz temiz çalışmalar, inşallah uzun süre devam ederiz.

Arkadaş makaleleri kısa süre içerisinde teslim etti ellerine sağlık.

makaleyi okudum kaliteli ve özgün. ayrıca sıkmadan okuyorsunuz. teşekkürler

Gayet güzel akıcı bir yazı. Kategori sınırı var mı

Arkadaşla bir sitem için anlaştım. İlk makalesini girdi ve çok memnun kaldım. Akıcı bir yazım tarzı var ve hiç sıkılmadan okudum.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ref alındı.
başarılı bir makale

Makale alındı teşekkürler gayet akıcı :)

Referans alındı. gayet akıcı ve güzel bilgiler

1 tane makelesini görebildim. oldukça başarılı metin olarak görülüyor.

Son düzenleme:
hocam ben ilk ref makaleyi alayım okuyup burada bılgı verırım

Yanlış anlaşılmasın ref istemiyorum. Örnek bir makale linki atarmısınız PM ile

İlk yazan 4 arkadaşıma referans içerikleri gönderdim. :) Diğer arkadaşlarım kusura bakmasın.. [MENTION=13155]private111[/MENTION] özel mesaj gönderdim. [MENTION=12553]Doktor33[/MENTION] teşekkür ederim.

Son düzenleme:
İlk yazan 4 arkadaşıma referans içerikleri gönderdim. :) Diğer arkadaşlarım kusura bakmasın.. [MENTION=13155]private111[/MENTION] özel mesaj gönderdim. [MENTION=12553]Doktor33[/MENTION] teşekkür ederim.

Gayet güzel akıcı bir yazı. Kategori sınırı var mı

makaleyi okudum kaliteli ve özgün. ayrıca sıkmadan okuyorsunuz. teşekkürler

hocam konunuz da örnek bir makale yazsanız ? daha iyi olmazmıydı ? ref vermişsiniz cok güzel ama, web sitesi olupda kullanmayan birine ref yararmı ? Hayırlı satışlar dilerim

Küçük ile büyük paketin arasında ne gibi bir fark varda onu oraya koydun anlam veremedim

hocam konunuz da örnek bir makale yazsanız ? daha iyi olmazmıydı ? ref vermişsiniz cok güzel ama, web sitesi olupda kullanmayan birine ref yararmı ? Hayırlı satışlar dilerim

Merhaba,
Özelden bir içerik gönderiyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim :)

Küçük ile büyük paketin arasında ne gibi bir fark varda onu oraya koydun anlam veremedim

Aslında pek fark yok. Küçükte 6 gün içerik giriliyor. Diğerlerinde 7 gün. Yani kolaylık olması açısından direk standart paketleri oluşturdum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri