4 Ay ve Sonuç: Kanalım Açıldı :D

• Kullanıcı arme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

arme

Kayıtlı Üye
beyler nisan 28 kapanan kanalım dün itiraz sonucu bugün açıldı.

Toplamda 8 itiraz etmişliğim var :D

şimdi gelelim niye kapatıldığına ben büyük ihtimal tagları açıklama kısmına yazdığım için olduğunu varsayıyorum. Napayım izlenim artıyordu :D

Neyse efendim peki kanal niye açıldı, çok uzun araştırmalarım sonucu askıya alınan fes edilmeyen kanalların belli bir ban süresi oluyor mesela benim ki 4 aylık bir süreymiş..

İlk itiraz red ediliyor anında ikinci itiraz sonucu bir daha itiraz edemezsiniz diyor. Ama 15 günde bir itiraz edebiliyorsunuz.

Sizde ceza durumunuza göre 1 yıl veya daha az sürede kanalınıza dediğim gibi askıya alınmışsa açtırabilirsiniz.

Peki türkçe mi ingilizce mi daha iyi ve nasıl bir text olmalı..

Yine araştırmalarım sonucu fesihin kalkmasına en büyük nedenin özür dilemek ve hataları kabul etmekten geçtiğini öğrendim.

Bunu ingilizce yapın neden mi? türk çalışanlara bu metin gidiyorsa hiç uğraşmıyorlar sanırım vicdan meselesi diyelim :D bende son form gönderimi ingilizce yaptım ve kabul edildi.

Para kazanması da açık, yani kalan 2 k para diğer ay kesinleşecek muhtemelen.

İtiraz metni

google da bulduğum şekliyle yazıyorum..

Not bir ekleme daha: önceden bu kanal tekrar kapanmış bir günde açtırmıştım lakin ana kanal kapatıldığı için marka hesabından başka mail ile giriş yapıyordum. Marka hesabını kaldırıp ana mail ile kapanan kanalı aynı anda itiraza gönderdim. Kanal açıldı ama ana kanal hala işlemde o yüzden yine alt kanala bağlayacağım kanalımı...

I am extremely sorry that I might have violated some of YouTube’s community guidelines, that’s why my channel has been suspended. Would you please pardon me only this once and give me my channel back? If you do, I promise you that I will never violate any of YouTube’s guidelines TOS again. You can even delete those videos that violated YouTube’s community guidelines.

Best regards.

(Your official name)

metni bulduğum site
https://www.youtubingtips.com/tag/youtube-channel-suspend-appeal-text/

Son öneri: eğer özgünseniz yanlışınız varsa itiraz metni özür metni olsun..

gelen metin

hem türkçe hem ingilizce

Sayın Kullanıcımız,

Hesabınızı tekrar inceledik ve Hizmet Şartlarımızı ihlal etmediğine karar verdik. Bu nedenle hesabınızın askıya alınma durumunu kaldırdık. Diğer bir deyişle, hesabınız tekrar etkin, işler ve iyi durumdadır.

Şifrenizi unuttuysanız, lütfen sıfırlamak için şu bağlantıyı ziyaret edin:

Son düzenleme:

şimdi gelelim niye kapatıldığına ben büyük ihtimal tagları açıklama kısmına yazdığım için olduğunu varsayıyorum. Napayım izlenim artıyordu :D

Neyse efendim peki kanal niye açıldı, çok uzun araştırmalarım sonucu askıya alınan fes edilmeyen kanalların belli bir ban süresi oluyor mesela benim ki 4 aylık bir süreymiş..

İlk itiraz red ediliyor anında ikinci itiraz sonucu bir daha itiraz edemezsiniz diyor. Ama 15 günde bir itiraz edebiliyorsunuz.

Sizde ceza durumunuza göre 1 yıl veya daha az sürede kanalınıza dediğim gibi askıya alınmışsa açtırabilirsiniz.

Yine araştırmalarım sonucu fesihin kalkmasına en büyük nedenin özür dilemek ve hataları kabul etmekten geçtiğini öğrendim.

Bunu ingilizce yapın neden mi? türk çalışanlara bu metin gidiyorsa hiç uğraşmıyorlar sanırım vicdan meselesi diyelim :D bende son form gönderimi ingilizce yaptım ve kabul edildi.

İtiraz metni

Not bir ekleme daha: önceden bu kanal tekrar kapanmış bir günde açtırmıştım lakin ana kanal kapatıldığı için marka hesabından başka mail ile giriş yapıyordum. Marka hesabını kaldırıp ana mail ile kapanan kanalı aynı anda itiraza gönderdim. Kanal açıldı ama ana kanal hala işlemde o yüzden yine alt kanala bağlayacağım kanalımı...

I am extremely sorry that I might have violated some of YouTube’s community guidelines, that’s why my channel has been suspended. Would you please pardon me only this once and give me my channel back? If you do, I promise you that I will never violate any of YouTube’s guidelines/TOS again. You can even delete those videos that violated YouTube’s community guidelines.

Best regards.

(Your official name).’

metni bulduğum site

gelen metin

hem türkçe hem ingilizce

Sayın Kullanıcımız,

Hesabınızı tekrar inceledik ve Hizmet Şartlarımızı ihlal etmediğine karar verdik. Bu nedenle hesabınızın askıya alınma durumunu kaldırdık. Diğer bir deyişle, hesabınız tekrar etkin, işler ve iyi durumdadır.

Benim kanalımda sahte spamdan 1 ay süre ile kapalı tutuldu. Gerek itiraz formu gerek [email protected] ile sürekli mesaj halindeydim. 2 kere itiraz formunu olmayan hatalarımı kabul ederek doldurdum sonuç 0. Sonrasında [email protected](ingilizce) ile 1 hafta boyunca mesaj halindeydim sürekli onların hatalı olduğunu benim suçsuz olduğumu söylüyordum. Bazı yerlerde cidden kendimi tutamadım ve adamına göre muamele yapıyorsunuz siz bir hiçsiniz gibi tavırda bulundum. Onlar sürekli alttan alarak yapabileceğimiz bir şey yok dedi. 1 aylık süre dolunca [email protected] suçsuz olduğunu anladık ve kanalını açıyoruz dedi :)

Böyle saçma sapan karakterlerin olduğu bir yazı yazıp açtırdı iseniz helal olsun :D

Konunuzdaki itiraz metni:
I am extremely sorry that I might have violated some of YouTube’s community guidelines, that’s why my channel has been suspended. Would you please pardon me only this once and give me my channel back? If you do, I promise you that I will never violate any of YouTube’s guidelines/TOS again. You can even delete those videos that violated YouTube’s community guidelines.

Daha dün gece itiraz ettim red geldi, 15 gün beklemek kötü oldu, ilk fırsatta deneyeceğim. Kanalım spamdı.

"’" bu kısımları silip yerine ' kesme işareti koyun.

Böyle saçma sapan karakterlerin olduğu bir yazı yazıp açtırdı iseniz helal olsun :D

Konunuzdaki itiraz metni:

al hocam temizi :)

Best regards.

(Your official name)

Arkadaşın buldum dediği siteden kopyaladım :rolleyes:

Edit : forumda sıkıntı var galiba :D

Bir edit daha ( tek tırnaklarda sıkıntı varmış )

I am extremely sorry that I might have violated some of YouTube's community guidelines, that's why my channel has been suspended. Would you please pardon me only this once and give me my channel back? If you do, I promise you that I will never violate any of YouTube's guidelines/TOS again. You can even delete those videos that violated YouTube's community guidelines.

Best regards.

(Your official name)

Son düzenleme:

İtiraz metni

Best regards.

(Your official name).’

metni bulduğum site

gelen metin

hem türkçe hem ingilizce

Sayın Kullanıcımız,

Hocam kanal spam mıydı?

Hocam kanal spam mıydı?

hayir hocam, ozgunlerin ozgunuydu dedigim gibi muhtemelen taglari aciklama kismina yazdigim icin kapattilar

---------- Spam Engelliyici 14:58 ---------- Önceki Mesaj 14:34 ----------

beyler metinin ingilizce kaynağını eklemiştim. aynısını siteden bulup kendi adınız ile gönderin..

Son düzenleme:
vay be video attığım an abonelerimin hepsi hoş geldin sonunda vs dedi :D ulan parasını geçtim harbi ben abonelerime hayranım ya :D

hocam bu itiraz metnini neye mail attiniz acaba mail adresini soylermisiniz gormedimde bende denicem kapanan bi 15 kanal var actirmaya calistigim :)

hocam bu itiraz metnini neye mail attiniz acaba mail adresini soylermisiniz gormedimde bende denicem kapanan bi 15 kanal var actirmaya calistigim :)

klasik kapanınca doldurduğumuz form'a yazdım. Zaten 100 bin abone altıysanız tek çare form doldurmak...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri