4 günde 40 kanala 4000 video yükleme hizmeti

Dante

Kayıtlı Üye
Selamun Aleyküm

5 gün sonra Fethiye Ölüdenez'e tatile gideceğim. Elimde ki videoyap botunun 7 gün süresi kaldı içinde 4300 civarı hak var ve sadece 2 kanal ekli. Elimde ne kadar nakit para olursa o kadar rahat geçer tatilim bir de öğrenci olduğum için çok bi parayla gidemiyorum, otele üste başa falan gitti çoğu para. O yüzden para lazım. İstediğiniz kategoride videoları 40 kanala 100 er video şeklinde yükleyebilirim yada isterseniz 50 şer tane yüklerim o size kalmış. 4. gün sonunda ücretimi alırım. Videoları kendim bulacağım siz vermeyeceksiniz. Kategori vereceksiniz sadece yada istediğiniz bi program, dizi vs varsa direk al bunları indir yükle derseniz o da olur. 4 günün sonunda yani 15 ağustos gecesi kanalları size teslim ederim.

Maillere girerken her mail girişinde modem reset ve çerez silimi yaparım. Zaten videoları yükledikten sonra kontrol amaçlı gireceğim ve hazır hale geldiğinde kayıt altına alıp bekleteceğim diğer kanala çalışmaya başlayacağım.

Yalnız şöyle bir durum var kanalları siz vereceksiniz ve partnere bağlı olacak. Çünkü ünlem geç falan işin içine girince sıkıntı oluyo bende hep partnerle çalışıyorum adsense'e bağlı cok az kanalım var.

Unuttuğum birşey yok heralde düşünüyorum ama aklıma birşey gelmiyo. Eğer aklına yatan arkadaşlar varsa pm atabilir.

Herkese bol kazançlar.

Kabul edersen 80 music nation vereyim ...
Yukleyecegin url leri vereyim ...
100 er degil 50 ser video bas hocam 80 kanala ...

Ok dersen kaca yaparsin fiyat ver anlasirsak yarin atayim kanallari ve linkleri...

Kabul edersen 80 music nation vereyim ...
Yukleyecegin url leri vereyim ...
100 er degil 50 ser video bas hocam 80 kanala ...

Ok dersen kaca yaparsin fiyat ver anlasirsak yarin atayim kanallari ve linkleri...

pm den skype atıyorum, konusalım bi hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri