4 kanal yine uçtu bu x-lite sistemi yuzunden

• Kullanıcı vehbi54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

vehbi54

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar açtığım 4 kanal yine uçtu x-lite sistemi ile açmıştım mail adreslerine giriş yok tel onayı istiyor onay yapıyorum bu sefer mail kapanmıştır diyor siz siz olun bu sistemi kullanmayın çok zararını gördüm

Emin olun bu forumun %99'u 3cx & xLite sistemini kullanıyor (ikiside numaraları 3c den alıyor sadece arayüz programı farklı) şuanda bir şey olsa tüm forumdaki kişilerin hesaplarının kapanmış olması gerekirdi. Bizim de bazen kanallarımız kapatılıyor ama bunun xLite'den olduğunu düşünmüyorum..

Emin olun bu forumun %99'u 3cx & xLite sistemini kullanıyor (ikiside numaraları 3c den alıyor sadece arayüz programı farklı) şuanda bir şey olsa tüm forumdaki kişilerin hesaplarının kapanmış olması gerekirdi. Bizim de bazen kanallarımız kapatılıyor ama bunun xLite'den olduğunu düşünmüyorum..

3c bende kullanıyorum sorun yok

E arkadaşlar sorun bendemi yani kafam karma karışık oldu geçende para kazanma gitti acaba bununla bir alakası olabilirmi ip yeniledim çerezleri sildim felan daha ne yapmalıyım ?

E arkadaşlar sorun bendemi yani kafam karma karışık oldu geçende para kazanma gitti acaba bununla bir alakası olabilirmi ip yeniledim çerezleri sildim felan daha ne yapmalıyım ?

Para kazanma herkesin gidebilir hocam gidiyor da. Bunun kanalınıza gelmiş bir telif topluluk uyarısı tek ip den çok video yükleme çok sayıda kanala giriş yapma vb. gibi birçok sebebi olabilir. Ancak xLite'den kapanacağını düşünmüyorum açıkçası.

aynı gün içerisinde 5-6 taneden fazla kanal açınca benim tüm açtığım kanallar kapanmıştı (video yüklemediklerim dahil)
fazla açmayın aynı ip den

O sizin telefon numarasını tekrardan soran hesapları bu seferde reel tel numaraları ile doğrulayın o zaman kapalıysa zaten sizin kanal kapanmış demektir yani bunun x-lite sistemi ile doğrulamanızla alakası yoktur.

Niye x-lite sistemiyle acıyon hocam cok yeni bi sistem o

gerçek tel onaylı gmail al 15 dk sını 3cx ile aç

kanal açarken gmail dışında farklı mail adresleri ile çalışmayı deneyin, faydasını göreceksiniz.

*yandex de 1 mail adresine, tüm yeni açtığınız maillerini yönlendirebiliyorsunuz. tavsiye ederim. takip etmesi daha basit oluyor ;)

30-40 kanal var hepsini 3cx açtım hepsi duruyor maşallah.
:cool:

Arkadaslar bu 3cx nedir tam olarak anlatım vs bilgi içeren bir konu linki belirtirmisiniz.

Gmaillerimi android işletim sistemli telefon ve tabletlerden açıyorum tel onayı sormuyor,yt kanallarının dogrulamasını ise 3cx ile yapıyorum ve sorun yaşamıyorum.

ONLİNE misiniz konu dışı skypeten yazacam da

Bu sistem için %99 kullanılıyor demiş [MENTION=3002]CyberTR[/MENTION] kardeşim. :) İnanmıcaksınız belki ama 3 kanalla çalıştığım için ben x-lite nedir onu bile bilmiyorum. Daha yeni duydum. :) Aslında özgün çalışarak bir çok şeyden de kurtarıyorum kendimi. VDS yok, bot yok, x-lite yok. :)

Arkadaşlar açtığım 4 kanal yine uçtu x-lite sistemi ile açmıştım mail adreslerine giriş yok tel onayı istiyor onay yapıyorum bu sefer mail kapanmıştır diyor siz siz olun bu sistemi kullanmayın çok zararını gördüm

xlite ile uzaktan yakından bir alakası yok
sırf gmailden dolayı oluyor

yani şöyleki, gmail adresi googıl için neyi ifade ediyor
şunu ifade ediyor: bir gmail adresi ile, 1 adwors hesabı açabilirsin, 2 adsense alabilirsin, 3 blogger açabilirsin, 4 google play hizmetinden yararlanabilirsin, 5 google drive hizmetinden yararlanabilirsin, 6 YOUTUB KANALI açabilirsin

şimdi uzun lafın kısası gmail ile kanal açmak spamdan kapanmalara kesinlikle ama kesinlikle davetiye çıkartmaktır
yandex, hotmail gibi diğer ücretsiz mail adresleriyle alınan kanallar, gmail ile alınan kanallara oranla yüzde 50 daha az risksizdirler
yani sen kalkıp googılın kendi mailiyle sürüyle kanal açarsan tabiki spama yakalanırsın
ancak diğer maillerle kanal açarsan, sadece youtubun 1 hizmetinden faydalanmış oluyorsun
yani sen atıyorum bir gmail açtın, bir gmaille üstte yazdığım 6 google hizmetinden yararlanabiliyosun, ama kalkıp yandexle kanal açarsan
sadece youtubdan yararlanıyosun

siz siz olun hayatta bu hataya düşmeyin, asla gmail ile kanal açmayın

Gmail ile kanal açmak Spama davetiye çıkartmaktır.

[MENTION=4674]Dehşetengiz[/MENTION] bazıları yurtdışından numara sağlıyorlar ucuza yani yalan olmayabilir öyle bir ithamda bulunmayalım. [MENTION=3272]fth[/MENTION] en iyisini yapıyorsun abi çok kanalla uğraşmak ölüm.

---------- Mesaj saat 01:43:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:41:37 civarında gönderildi. ----------

xlite ile uzaktan yakından bir alakası yok
sırf gmailden dolayı oluyor

yani şöyleki, gmail adresi googıl için neyi ifade ediyor
şunu ifade ediyor: bir gmail adresi ile, 1 adwors hesabı açabilirsin, 2 adsense alabilirsin, 3 blogger açabilirsin, 4 google play hizmetinden yararlanabilirsin, 5 google drive hizmetinden yararlanabilirsin, 6 YOUTUB KANALI açabilirsin

şimdi uzun lafın kısası gmail ile kanal açmak spamdan kapanmalara kesinlikle ama kesinlikle davetiye çıkartmaktır
yandex, hotmail gibi diğer ücretsiz mail adresleriyle alınan kanallar, gmail ile alınan kanallara oranla yüzde 50 daha az risksizdirler
yani sen kalkıp googılın kendi mailiyle sürüyle kanal açarsan tabiki spama yakalanırsın
ancak diğer maillerle kanal açarsan, sadece youtubun 1 hizmetinden faydalanmış oluyorsun
yani sen atıyorum bir gmail açtın, bir gmaille üstte yazdığım 6 google hizmetinden yararlanabiliyosun, ama kalkıp yandexle kanal açarsan
sadece youtubdan yararlanıyosun

siz siz olun hayatta bu hataya düşmeyin, asla gmail ile kanal açmayın

Gmail ile kanal açmak Spama davetiye çıkartmaktır.

İlginç gerçekten. Peki telif geldiğinde mesela silmek istediğimizde kanalı silebiliyoruz değil mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri