Arkadaşlar açtığım 4 kanal yine uçtu x-lite sistemi ile açmıştım mail adreslerine giriş yok tel onayı istiyor onay yapıyorum bu sefer mail kapanmıştır diyor siz siz olun bu sistemi kullanmayın çok zararını gördüm
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Emin olun bu forumun %99'u 3cx & xLite sistemini kullanıyor (ikiside numaraları 3c den alıyor sadece arayüz programı farklı) şuanda bir şey olsa tüm forumdaki kişilerin hesaplarının kapanmış olması gerekirdi. Bizim de bazen kanallarımız kapatılıyor ama bunun xLite'den olduğunu düşünmüyorum..
3c bende kullanıyorum sorun yok
E arkadaşlar sorun bendemi yani kafam karma karışık oldu geçende para kazanma gitti acaba bununla bir alakası olabilirmi ip yeniledim çerezleri sildim felan daha ne yapmalıyım ?
Niye x-lite sistemiyle acıyon hocam cok yeni bi sistem o
gerçek tel onaylı gmail al 15 dk sını 3cx ile aç
İkisi de 3c'den alıyor numaraları sadece arayüzleri farklı.
Emin olun bu forumun %99'u 3cx & xLite sistemini kullanıyor (ikiside numaraları 3c den alıyor sadece arayüz programı farklı) şuanda bir şey olsa tüm forumdaki kişilerin hesaplarının kapanmış olması gerekirdi. Bizim de bazen kanallarımız kapatılıyor ama bunun xLite'den olduğunu düşünmüyorum..
Arkadaşlar açtığım 4 kanal yine uçtu x-lite sistemi ile açmıştım mail adreslerine giriş yok tel onayı istiyor onay yapıyorum bu sefer mail kapanmıştır diyor siz siz olun bu sistemi kullanmayın çok zararını gördüm
xlite ile uzaktan yakından bir alakası yok
sırf gmailden dolayı oluyor
yani şöyleki, gmail adresi googıl için neyi ifade ediyor
şunu ifade ediyor: bir gmail adresi ile, 1 adwors hesabı açabilirsin, 2 adsense alabilirsin, 3 blogger açabilirsin, 4 google play hizmetinden yararlanabilirsin, 5 google drive hizmetinden yararlanabilirsin, 6 YOUTUB KANALI açabilirsin
şimdi uzun lafın kısası gmail ile kanal açmak spamdan kapanmalara kesinlikle ama kesinlikle davetiye çıkartmaktır
yandex, hotmail gibi diğer ücretsiz mail adresleriyle alınan kanallar, gmail ile alınan kanallara oranla yüzde 50 daha az risksizdirler
yani sen kalkıp googılın kendi mailiyle sürüyle kanal açarsan tabiki spama yakalanırsın
ancak diğer maillerle kanal açarsan, sadece youtubun 1 hizmetinden faydalanmış oluyorsun
yani sen atıyorum bir gmail açtın, bir gmaille üstte yazdığım 6 google hizmetinden yararlanabiliyosun, ama kalkıp yandexle kanal açarsan
sadece youtubdan yararlanıyosun
siz siz olun hayatta bu hataya düşmeyin, asla gmail ile kanal açmayın
Gmail ile kanal açmak Spama davetiye çıkartmaktır.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.