%4 Kâr Payı ile Recruiter Olun

Pixel Plus Medya

Kayıtlı Üye
Katılım
21 Mart 2014
Mesajlar
2.050
Tepkime puanı
0
Puan
0
Konum
İstanbul
logo.png


Merhaba Arkadaşlar

Pixel Plus Network olarak Recruiter sistemimizi daha önce aktifleştirdiğimizi bildirmiştik zaten ancak bu ilan sadece yabancı dili olan arkadaşlarımız için.

Herhangi bir yabancı dili olan ( ingilizce, almanca, fransızca vs vs ) ve bizimle çalışmak isteyen arkadaşlarımıza %40 kâr payı ile Recruiter olma fırsatı sunuyoruz. Hakkımızda geniş bilgiyi daha önce Pixel Plus Network Tanıtım Konusu'nda zaten sizlerle paylaşmıştık.

Belirttiğimiz gibi kazançlarınız getirdiğiniz kanalların kazancının üzerinden %40 olacak daha iyi anlıyabilmeniz adına şöyle örnek vereyim.. Pixel Plus Network'ün standart komisyon oranı %20 dir. Örneğin kanalınız 100$ kazandı diyelim bu kazancın 80$'ı kanal sahibine 10$'ı ise MCN şirketimize aittir. Geri kanal 10$ ise bizimdir. Recruiter arkadaşlarımız bu 10$'ın üzerinden %40 komisyon alır.

Ayrıca Pixel Plus Network her Recruiter arkadaşlarımız için son derece gelişmiş bir dashboard'ta sağlayacaktır.. Böylece gelirlerinizi ve bünyenizdeki kanalların durumlarını da takip edebileceksiniz. Kendine web sitesi açmak isteyen arkdaşlarımıza da yine ücretsiz olarak hosting desteklerini biz vereceğiz.

Bunun dışında elbette her zaman olduğu gibi rec olan arkadaşlarımıza da destek olacağız ve çalışmalarını nasıl şekillendirebilecekleri konusunda yönlendireceğiz. Tabiki gözümüz her an üzerlerinde olacak.. Başvuracak arkadaşların YouTube hakkında yeterli bilgiye sahip olmaları gerektiğide aşikar zaten.

İlgilenen arkadaşlar iletişime geçebilirler.

Saygılarımızla
Pixel Plus Network
[email protected]
Skype: pixelplusdestek
 
Son düzenleme:
Kanalın Toplam kazancının %4 ü nü mü alıyoruz hocam ? Doğru mu anladım ? Diyelim ki kanal 100 tl kazandı , recruiter 4 tl gibi ?
 
buradan anlaşılan %4 oluyor %40 olsa 100 liraya 40 lira vermeniz lazım :D
 
Baslik %40 Gercekte %4 :) Hayirli isler

buradan anlaşılan %4 oluyor %40 olsa 100 liraya 40 lira vermeniz lazım :D


Arkadaşlar başlıkta bir hata yok olay ortada kırk yıldır bu şekilde yapılıyor hesaplar şimdi mi aklınız başınıza geldi.. Size bağlı olan kanalın TOPLAM kazancının %4 ile networkümüzün kazancının %40'ı arasında bir fark yok.. İnsanları aldatıyormuşuz gibi mesaj yazmayın lütfen [MENTION=11620]era[/MENTION]
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar başlıkta bir hata yok olay ortada kırk yıldır bu şekilde yapılıyor hesaplar şimdi mi aklınız başınıza geldi.. Size bağlı olan kanalın TOPLAM kazancının %4 ile networkümüzün kazancının %40'ı arasında bir fark yok.. İnsanları aldatıyormuşuz gibi mesaj yazmayın lütfen @era
Benim aklim hep basimda,Hitabiniza dikkat edin.%4 ile %40'in arasindaki farki bilecek kadar da matematigim var.Asil siz ne yazdiginiza dikkat edin.Yanlis yazan sizsiniz.
 
Benim aklim hep basimda,Hitabiniza dikkat edin.%4 ile %40'in arasindaki farki bilecek kadar da matematigim var.Asil siz ne yazdiginiza dikkat edin.Yanlis yazan sizsiniz.

Matematiğiniz varda Türkçe iyi değil sanırım... 10$'ın üzerinden %40 komisyon ile 100$'ın üzerinden %4 komisyon arasında ne fark var?

İzin verinde bir zahmet hangi tabiri kullacağımızı da biz karar verelim...

Yönetimdeki arkadaşlar konumun baltalanmasına engel olabilirler mi rica etsem.. [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10033]fsever[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=9634]0zkan[/MENTION]
 
Son düzenleme:
Matematiğiniz varda Türkçe iyi değil sanırım... 10$'ın üzerinden %40 komisyon ile 100$'ın üzerinden %4 komisyon arasında ne fark var?

İzin verinde bir zahmet hangi tabiri kullacağımızı da biz karar verelim...

Yönetimdeki arkadaşlar konumun baltalanmasına engel olabilirler mi rica etsem.. @era @fsever @fatihbaz

Türkcem de gayet iyidir merak etmeyin. Sizin kendinizi ifade etme zorlugunuz var.Basliga %40 kar derseniz algisi baskadir. Simdiki gibi %4 yazarsaniz oda baskadir ve bizde kötü bir sey demedik,Insanlar yanilgiya düsmesin diye farkinda olmadan yaptiginiz hatayi söyledik ama sizin zorunuza gitti.

Hem konu baltalanmasin diyorsunuz hemde habire cevap yetistiriyorsunuz.Bu nasil bir ironi....:) Neyse hayirli isler.Isim gücüm var onlara bakmam lazim.
 
Matematiğiniz varda Türkçe iyi değil sanırım... 10$'ın üzerinden %40 komisyon ile 100$'ın üzerinden %4 komisyon arasında ne fark var?

İzin verinde bir zahmet hangi tabiri kullacağımızı da biz karar verelim...

Yönetimdeki arkadaşlar konumun baltalanmasına engel olabilirler mi rica etsem.. @era @mNote @fsever @fatihbaz @0zkan

konunu kimse baltalamıyor , bukadar sert çıkmanı anlayamadım ... sana kolay gelsin kardeş.
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri