4 Telif Mi ? - 3 Telif Mi ?

Fernando

Kayıtlı Üye
Forumda baktım tam olarak bulamadım arkadaşlar,

2 Telif gelmiş bir kanalım var. Gelen mailde Bu, hesabınıza yapılmış ikinci telif hakkı ihtarıdır. Hesabınıza yönelik bir hak talebi daha olması hesabınızın feshedilmesine yol açacaktır yazıyor.

Kanal sayfasına girdiğimde 2 telif gözüküyor fakat orada bir not var 2 telif almanız durumunda hesabınız fesh edilir gibisinden birşeyler yazıyor.

Hangisine inanayım sizce ?

Valla ben tek telif yedim şuan 2 tane kaldı diyor ama 3 ay önce yemiştim. Sonradan güncelleme oldu ise yeni telif yiyenlere gelmiş olabilir güncelleme ama güncellemeden önce telif yediysek 3'te kaldık biz )

Umarım güncellenmiştir 4 olsa çok daha iyi olur. Yeni telif yiyenlerden mesaj bekliyoruz )

Benim de aynı şekilde. 2 telif geldi, 2 tane daha telif atılması durumunda hesabınız askıya alınacaktır türevinden bir şey yazıyor.

Bende hala 3 hocam :)
5XOfXoI.png

Tek telif bildiriminde birden fazla video eklense bile o tek telif sayılır. Yani adam size telif gonderirken 2 videonuza tek bildirim ile gönderirse o tek telif sayılır. 3 ayrı telif bildiriminde kanal kapanır. Ama bana kalırsa 3 telife işi bırakmayın ikinci geldi mi ufaktan o kanalı kaybedin ki adensenize veta diğer kanallarınıza zarar gelmesin.

Forumda baktım tam olarak bulamadım arkadaşlar,

2 Telif gelmiş bir kanalım var. Gelen mailde Bu, hesabınıza yapılmış ikinci telif hakkı ihtarıdır. Hesabınıza yönelik bir hak talebi daha olması hesabınızın feshedilmesine yol açacaktır yazıyor.

Kanal sayfasına girdiğimde 2 telif gözüküyor fakat orada bir not var 2 telif almanız durumunda hesabınız fesh edilir gibisinden birşeyler yazıyor.

Hangisine inanayım sizce ?

öyle yazması bir çeşit hata. benimde başıma geldi 3 telifde kapantı kanal.

4 veya 3, bunlar hesabının fesh edilebileceği sayılar. Para kazanmaların gitmesi bu sayılara bağlı değil. Benim ikinci telifte para kazanma gitti. Ve sonra aynı adsenseye bağlı bütün kanalların kazanmaları gitti.

4 veya 3, bunlar hesabının fesh edilebileceği sayılar. Para kazanmaların gitmesi bu sayılara bağlı değil. Benim ikinci telifte para kazanma gitti. Ve sonra aynı adsenseye bağlı bütün kanalların kazanmaları gitti.

Kanalıma Bir telif geldikten sonra mail geldi diğer kanallarınız etkilenebilir diye bende kanalı hemen sildim, telif bugün atılmış. Tüm kanallarımın para kazanması gider mi?

benimde 3 telif yemişti kanalım ve 3 nude geri çektirdim ama hala para kazanmam kapalı 1 tanede uyarısı vardı uyarı kalkınca para kazanması açılır mı yeniden? uyarının kalkmasına 2 ay var.

diğer kanallara mail gelmiş para kazanma kapanacak diye. şu durumda kanalları başka adsense taşırsam kanalların para kazanması yinede gider mi?

1 tane kanalım haziranda 3 teliften kapandı.
Ama şimdi ki kanalda 2 telif var 2 telif daha gelirse kapanacak yazıyor(telifler tek seferde gelmedi)

ve telifin kalkma süresi 1 yıl uzamış.

Partner kanalarına özelikle bu şans tanınıyor.

3 ayri ihtar olarak telif yediginizde size 1 hafta süre veriyor. o bir haftalik süre sizin 4 telif hakiniz sayiliyor( itiraz hakkı 4 telif hakkı ) kanıtlıyamazsanız otomotikmen 4 telif olmuş oluyor ve kanalınız 7 gün sonra güm
[MENTION=11791]bojan54[/MENTION]

Partner kanalarına özelikle bu şans tanınıyor.

3 ayri ihtar olarak telif yediginizde size 1 hafta süre veriyor. o bir haftalik süre sizin 4 telif hakiniz sayiliyor( itiraz hakkı 4 telif hakkı ) kanıtlıyamazsanız otomotikmen 4 telif olmuş oluyor ve kanalınız 7 gün sonra güm
[MENTION=11791]bojan54[/MENTION]

hocam peki telif 1 yıl sonra mı kalkıyor ? 6 ay değil miydi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri