400 800 tl arası aktif pk açık kanal aranıyor pk kapalı aktif oyun kanallarınız da alınır

• Kullanıcı mamik66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

mamik66

Kayıtlı Üye
pk açık 400 800 tl arası kanal arıyorum pk kapalı oyun kanallarınızı ise aktif olma şartı ile 50 350 tl arası alıyorum

wp: 05356170614

Son düzenleme:
kanal

düzeltildi (::):D

---------- Spam Engelliyici 16:07 ---------- Önceki Mesaj 16:06 ----------

güncel .

Kardeşim biz zaten 700 e 600 e satan var pk açık gerçekten çok boş konuşuyorsunuz ya

Konuya dahil olmiyim dedim ama sadece 4k saat izlenim almak 300-400 lira arası. Bunun daha 1000 abonesi var kanalın onay alması var. Pk açık kanala 400 lira teklif edip millete boş konuşma diyorsun :D ne yaşıyorsun hocam sen

pk acık kanal var istersen aylık 200 tl kazanıyor 15 k aboneli 5000 tl sartlar yok sadece 5000 tl istiyorum ? uyarsa vereyim sana (Sart yok sadece 5000 tl )

Fatih kardeşim seni allahın bir sinamasi olarak görüyorum ve sert konusmayacam akıllı arkadaş ytcu denen bir arkadaş var bildin mi senin dediğin o kanalları 700tl ye satıyor bu formda anladın mı şımdı

---------- Spam Engelliyici 11:07 ---------- Önceki Mesaj 11:06 ----------

Bence anlamışsındır okadar da değilsindir

---------- Spam Engelliyici 11:09 ---------- Önceki Mesaj 11:07 ----------

Ok açık istesem gider ondan da alırım 700 tl ye 800tl ye ama ben alım satimci olduğum için ucuz alıp pahalı satıyorum yani benim kanala ihtiyacım yok işine gelirse yani kapiş?

---------- Spam Engelliyici 11:09 ---------- Önceki Mesaj 11:09 ----------

Pahalı dediğim 500 e alıp 600 e satıyorum

---------- Spam Engelliyici 11:10 ---------- Önceki Mesaj 11:09 ----------

Facebook mami bond profilimi ziyaret edebilirsin hala anlamadıysan

Sorun zaten şart koşman kral. O 600 700ler minimum zaten.
kral zaten aktif dediğim yani abonesi aktif anlamında aktif olmayan kanalın pk sı da açılmaz zaten mesela aktif olmayan nedir alırsın 1haftada 200 300 abone kaybedersin 600 lira paran çöpe gider

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri