400 videoluk gameplay kanalim kapandi

• Kullanıcı Luiscan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Luiscan

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bobreginibas.com
400 videoluk gamrplay kanalim az once kapandi boyle terbiyesizlik olamaz hesap feshettilet ve account disabled mesajini aldim az once ozgun bir kanal bu nasil is olur 2 aydir gecemi gunduzumu verdim ve artik 3-4 $gubluk kazanmaya baslamisti suan herseyden sogudum yeter ya spam de calismiyorum nedir bnim cektigim. Yapavilecgim sanirim bir sey yok

hata yaptığını düşündüğün bir şey var mı? durup dururken mi kapandı ne oldu? telif mi yedi?

Yok kardesim ya dns degistirdim 1 hafta once ise flash oyunlar icin bi kanal actim google chrome kullaniyorum baska bisey yok ki ozgun calistim buda mi suc ya yeter artik sabirla dedim olsun o da olmadi

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçmiş olsun kardeş, Yaptığımız işin kader anı, kanalların kapandığı an. Ya bırakacağım dersin yada daha da hırslı devam edersin.

Devam edecegim baska care yok dismanin basina gelmesib boyle durumlar

%100 özgünse nasıl kapanıyo durup dururken?

Ozgun kendi oyun videolarm cemplay bilen vardir belki icinizden

arkadaş durup dururken nasıl kapanıyor ne olduda kapandı diye bi soru sordum öyle kapandı diyorsun.Zor durum gerçekten ama ne olduğunu bi söylesen iyi olacak gibi.

bence öyle bir kanalı hemen bırakma. googlea ticketler aç, mailler gönder ne bileyim peşine düş kanalının. yazık 400 video kendi çektiğin bir kanalsa elbet bir çözümü olur. Birde videolarını kendi pc'nde falanda barındırıyorsan tekrar yükelemeyede başla..

oncelikle gecmiş olsun akrdeşimde hiç bi kanal durduk yere feshedilmez.youtube sana niye terbiyesizlik yapacak benim yıllardır var oyun kanalım ne telif aldım ne uyarı nede başka bişey hala tertemiz duruyor.durduk yerde niye kapatacaklar.

Arkadaşım yaptığım tek şey dün saat 11 den saat 2 ye kadar bi video yüklemeye çalıştım ve yükleyemdim %54 dü bende sıkıldım sonra video iptal ettim yüklemeyi başka 1 haftadır açtuığım yeni bir gameplay kanalı için adım attım başka yaptığım bir şey yok ki sadece 3 tame daha var bilgisayar evde kullanılan oralarda da hesaplar var giriş çıkıpş yapılıyor sadece

Haksızlık olduğunu düşünüyorsanız yetkililere ulaşın onlar size gereken cevabı verir.

hocam hizmet şartlarımızı birden çok veya ciddi şekilde ihlal sebebiyle diyor.sen maillerine baktınmı?muhakak mail gelmiştir daha onceden

youtube için direk iletişim yok bildiğim kadarıyla fakat google support ile ulaşabilirsiniz diye düşünüyorum.

Hocam sürekli eşleşen, dünya geneli tarzı videolar falan mı yüklediniz? Biliyorum özgün diyorsunuz fakat belki sesten falan telif vermiştir diye düşünüyorum.

Konudan ayrı olarak ; Nasıl çekiyordunuz hocam ? Müzik falan mı ekliyordunuz yoksa orjinal halini mi koyuyordunuz ? Günlük getirisi ne kadardı hocam ve ingilizce miydi ?

Hocam sürekli eşleşen, dünya geneli tarzı videolar falan mı yüklediniz? Biliyorum özgün diyorsunuz fakat belki sesten falan telif vermiştir diye düşünüyorum.

Konudan ayrı olarak ; Nasıl çekiyordunuz hocam ? Müzik falan mı ekliyordunuz yoksa orjinal halini mi koyuyordunuz ? Günlük getirisi ne kadardı hocam ve ingilizce miydi ?

Eslesrn yilda bir geldi oda lego oyublarindan geldi creative partneri ise sanirim destek veremiyor baska partnrrl lego oyunlarini koyarken ben ise hep eslesen aldim lego oyunlarindan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri