4247 Adet Video telifsiz 9 kategori sadece 10 TL

ugs9305

Yasaklanmış
Satiş sona erdi 15 kişiye yollandi...bol kazançlar

referans olabilirim : )

sen almayı düşünüyosan seni forumda epeydir görüyorum ilk videoları verebilirim sana güvenilir kişilere ilk videolar verilir o kişilerde referans olur

şuan ödeme yapacak durumum yok maalesef ama mutlaka alan olacaktır, değerli videolar anlattığın kadarıyla iyi satışlar dostum

şuan ödeme yapacak durumum yok maalesef ama mutlaka alan olacaktır, değerli videolar anlattığın kadarıyla iyi satışlar dostum

tamam sağolasın dediğim gibi alacakgüvenilir kişilere direk videolari ilk olarak verebilirim

paypal kabul ediyorsan ben almak istiyorum.

paypal da hesap açarım sorun değil videoları upload ediyorum ve şifreledim

2 gün içinde alan kişilere vericem skype varsa ekleyin yok ise ben alanlara özel mesaj atarım yüklendiği gün

Tamam özel mesaj atin. Download kolay olacak bir siteye yükleyin videolari.

tamam Nihat kolay merak etme ...arkadşalar paypal aktif ettim paypalla ödeme aloıyorum...

arkadaşlar bu 3500 para akzandıran videoyu yükelyip aktif edince 1 günde bile parasını çıkarabileciğine inanıyorum kanalınız spam yerse tekrar tekrar atın çünkü videolar sizindir bende vds çok yavaş oldugu için atamıyorum üstelik 98 videoluk niche kelimeli video var etiketleride tam. herkese bol kazançlar

2 arkadaşa yolladım 1 dosyayı 1 ve 3 yükleniyor malum 11 gb ye yakın yükelenince arkadaşlara yollnacaktır diğer 2 dosya bol kazançlar dilerim 2 kişiden ödeme alınca onlarada yollanacaktır

paypal mail gönderirsen bande ödemei yapayim.

EDIT

Ödeme yapildi.

2 arkadaşa yolladım 1 dosyayı 1 ve 3 yükleniyor malum 11 gb ye yakın yükelenince arkadaşlara yollnacaktır diğer 2 dosya bol kazançlar dilerim 2 kişiden ödeme alınca onlarada yollanacaktır

Hocam kategorileri pm alabilirmiyim, ona göre ben de alabilirim...

arkadşalar dosya 2 de sorun vardır. dosya sorunu için kusura bakmayın

dosyalar upload olunca size link atılacaktır bu arada staış devam ediyor yeni alanlarada upload olur olmaz yollanacaktır

paypaldan yollayıp mesaj atabilirisiniz [email protected] paypal adresi

tahmini bu gece 12 gibi 1. dosyayı atarım

2. dosya ertesi günü

3. dosya 2 gün sonra garanti ve tam yüklemeyle sizlere ulaşacaktır

Sizler 1. dosyadaki kategoriyi yüklerken 2incisi ve 3üncüsüde aynı olmaklı şekilde sizde olur

tekrar kusura bakmayınız daha önce yüklemedim hiç dosya tecrübesizlikten sorun oldu

sizlere özel pm atılacaktır skypdanda yazılacaktır ...teşekkürler

Kardes ödeme yaptım. Pm atamıyorum. Skype tan ekler misin? besalti56

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri