4k ile İstanbul

• Kullanıcı ahasa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

ahasa

Kayıtlı Üye
Türk Hava Yolları, ‪‎FortuneTraveller‬ projesi kapsamında, dünyaca ünlü YouTube fenomenlerini İstanbul’a getirdi ve her birinden İstanbul deneyimlerini kendi tarzlarında yorumlamalarını istedi.
Milyonlarca takipçisi olan fenomenlerin hazırladığı enfes işlerden büyük çoğunluğu bugün YouTube kanallarına yüklenmiş durumda.

https://www.youtube.com/watch?v=bTcnaCkSchk&index=3&list=PLMD7KGMihJ9E5KN0OiPZigwPNHZ8QJSO0

https://www.youtube.com/playlist?list=PLMD7KGMihJ9E5KN0OiPZigwPNHZ8QJSO0

Iste partnerlerimiz boyle videolar cekebilsinler diye Black Magic 4K ve Black Magic Ursa aldik :)

4k da izleyemedim ekran kastı 720 de izledim:D
İstanbul'a gitmiştim çok güzel bi şehir bu mimari başka nerde var :)

Funforlouis sıkı takip ederim oda bu ekipteydi bilenler varmı bilmiyorum. THY'nin bu arkadaşlara destek verdiğini duyduğumda ise çok şaşırmıştım. Özgün videolar çekme hevesim 2'ye katlandı böyle türk şirketleri işin içinde görünce. Bana göre dünya'nın en iyi şirketlerinden biri THY. THY'nin vizyonuna hayranım diyebilirim.

iyi hoş güzelde paylaşmanda güzel (: ama bu videoyu oynatabilecek internet hattımız var mı acaba hiç onu düşündün mü (:

En son yemek yedikleri yer Sultanahmet'te bir kafe, çok iyi orası.

4k cıkardım kaliteyi 10 dkda 20 sn izledim :D

Benim gözlerimden daha iyi gösteriyor.

devinsupertramp reyizde varmış aralarda bi assasins creed de istanbul sokaklarında çekse ya

THY sürekli Türkiye yi tanitiyor helal olsun valla.

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri