Herkese Selamlar,
2022 başında terkar bir hevesle youtube'a başlamıştım ancak çok fazla zaman ayıramadığım için elimdeki muhtelif kanalları satmak istiyorum. Vereceğim ilk 2 kanalda organik 4k saat ve 1k abone gereksinimleri tamamlanmıştır. Birinci kanala 2 defa, ikinci kanala 1 defa başvurmama rağmen PK onaylanmadı. Belki kanalı düzenleyip onay alabilen birileri vardır.
Birinci kanalda birkaç adet balık tutma videosu var, ikinci kanalda ise kendi oyun videolarım mevcut.
Herhangi bir şekilde izlenim veya abone satın alma işlemi yapılmadı. Güncel içeriklerin sonuna eklenen özgün videolar ile izlenim ve abone gereksinimleri tamamlandı.
İşine yarayan olursa özelden yazabilir.
***Kanal 1***
Kanal kategorisi : Balık tutma videoları
Abone Sayisi : 1597
Kanaldaki video sayısı : 3
Kanalinizda UYARI Varmi : Hayır
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 0
Kanal Yılı : 2017
Fiyat : 500 TL
***Kanal 2***
Kanal kategorisi : Oyun videoları
Abone Sayisi : 1026
Kanaldaki video sayısı : 19
Kanalinizda UYARI Varmi : 1 adet telif (12 Martta bitiyor)
Kanal Yılı : 2007
Fiyat : 400 TL
2022 başında terkar bir hevesle youtube'a başlamıştım ancak çok fazla zaman ayıramadığım için elimdeki muhtelif kanalları satmak istiyorum. Vereceğim ilk 2 kanalda organik 4k saat ve 1k abone gereksinimleri tamamlanmıştır. Birinci kanala 2 defa, ikinci kanala 1 defa başvurmama rağmen PK onaylanmadı. Belki kanalı düzenleyip onay alabilen birileri vardır.
Birinci kanalda birkaç adet balık tutma videosu var, ikinci kanalda ise kendi oyun videolarım mevcut.
Herhangi bir şekilde izlenim veya abone satın alma işlemi yapılmadı. Güncel içeriklerin sonuna eklenen özgün videolar ile izlenim ve abone gereksinimleri tamamlandı.
İşine yarayan olursa özelden yazabilir.
***Kanal 1***
Kanal kategorisi : Balık tutma videoları
Abone Sayisi : 1597
Kanaldaki video sayısı : 3
Kanalinizda UYARI Varmi : Hayır
Kanal Yılı : 2017
Fiyat : 500 TL
***Kanal 2***
Kanal kategorisi : Oyun videoları
Abone Sayisi : 1026
Kanaldaki video sayısı : 19
Kanalinizda UYARI Varmi : 1 adet telif (12 Martta bitiyor)
Kanal Yılı : 2007
Fiyat : 400 TL