kanal kapandı arkadaşlar
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
introya bari reklam koyma![]()
Önce bi dolsun da öyle izleyelim![]()
17 saniyelik bir videoyu 4k izlicem diye kaç dakkadır cebelleşiyorum daha da izleyemedimTürkiyede bu net alt yapısı oldukdan sonra 360p dan yukarsı problem
![]()
siz gene iyisiniz internetiniz kaldırmıyo. benim işlemci kaldırmıyor resmen %100 e vuruyo oynatmıyo işlemci videoyu![]()
bitirdik ? 1080 p izlediğimi hatırlamıyorum![]()
Hayırlı olsun ilgi çekici konularla güzel bir kanal oluşabilir gibi görünüyor.![]()
144p candır gerisi heyecandır![]()
360p candır gerisi teferruattırTabi Türk ştandartlarına göre
![]()
siz gene iyisiniz internetiniz kaldırmıyo. benim işlemci kaldırmıyor resmen %100 e vuruyo oynatmıyo işlemci videoyu![]()
hay internetin izleyemedik ya la![]()
Aynı durumdayım![]()
ttnet e yazık çok küfür yiyecek.
en iyisi 3gp 2 saatlik video 4-5mb oluyor![]()
1080'in ömrü bitti lafı enteresan olmuş. Sadece bizim ülkemizde değil birçok ülkede de en çok tercih edilen ayar 720p dir 4 k şu an her yer için çok fazla.
Beyler videoyu açıp 4K ayarına aldım yemin ediyorum bilgisayar önce AMD çalışmayı durdurdu hatası verdi sonra hooop Crash Dump mavi ekrana gittim. Ulan tam da İbrahimovic'i Galatasaray'a almıştım kayıtta yapmadım gitti güzelim oyun mutlu musun arkadaşım![]()
Ama suç sende değil bunlar hep Amerikanın oyunu videoları 4K yapıp çoğu eski bilgisayara sahip Türk kullanıcıların bilgisayarlarının çöküp bilişim ile internet ile bağlantısının kesilmesini istiyolar. Oyuna gelme kardeşim 1080P'ye dön![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.