4K ve 7K arasi youtube kanalına panel veriyorum özelden yazin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aslankul01

Yasaklanmış
Youtube kanal arıyorum özelden yazinn

Karşılığında smm panel vericem sosyal medya panel herşeyi hazır

Son düzenleme:
Konu kilit dolandırıcı wpden konuştuk adamın ne oldu belli değil para istedi vazgectim diyince konu acıcam dedi hakkında hak etti için küfür ettim wpden uzaklaştırın bunu forumdan
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION]

Arkadaşlar mesajları elimde unknowun kalkmış bana youtube hesabıyla takas yapalım dedi ınanmam için 5000 takipçi yolla dedi böyle bir iş var mı hahahahahah

Arkadaşlar mesajları elimde unknowun kalkmış bana youtube hesabıyla takas yapalım dedi ınanmam için 5000 takipçi yolla dedi böyle bir iş var mı hahahahahah

bak dostum sisteminin nasıl calıstına dair senden kanıt istedim 5k atmıorsan dedim 1-2k at hızlımı yavaşmı bunun kanıtını istedim aboneleri istedim kanalıda zaten sana vericeğim kanaldı şimdi uza git belanı ben bulma sistemin calıssa para istemeden kanıtını atardın

bak dostum sisteminin nasıl calıstına dair senden kanıt istedim 5k atmıorsan dedim 1-2k at hızlımı yavaşmı bunun kanıtını istedim aboneleri istedim kanalıda zaten sana vericeğim kanaldı şimdi uza git belanı ben bulma sistemin calıssa para istemeden kanıtını atardın

Ulan ben sana demedimmi siteye kendin 5 TL yükle bende sana 5 TL bakiye atayım 10 liraya kendin dene diye soylemedimmi

Ulan ben sana demedimmi siteye kendin 5 TL yükle bende sana 5 TL bakiye atayım 10 liraya kendin dene diye soylemedimmi

lan nie para istion parasız atamıyormusun calısmıyormu öyle sistemin illa sana 5tl vermek zorundamıyım ?

Amk her gelene 5K takipçi atsak , nasıl bi mantık bu mal

Hahahahaha komik seni panelden foto atıyoruz amk 100 tane atayım diyorum , senin mantık belli tokata gelmissinn

argo konuşmanızdan dolayı ceza aldınız... tekrarı halinde sınırsız banlanacaksınız..

smm panelinizi adminlerden birine onaylatırsanız kilidi açarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri