5.440 Aboneli - Günlük Ortalama 7.000 İzlenim Alan Kanalım Satışta !!

• Kullanıcı LemaX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

LemaX

Kayıtlı Üye
Kanal Adresi : Adres sadece para transferi gerçekleştirildikten sonra verilecektir.
Kanalın abone sayısı : 5.440 Organik
Toplam video görüntülenme sayısı : 1.9m
Hesap Kayıt Tarihi : 12 Eylül 2013
Kanalın dili : Türkçe
Kanaldaki videoların türü ve sayısı : Araba - Elle Yüklendi
Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : Hiçbir ihlali yoktur.
Hesap herhangi bir sebepten engel yedi mi, yediyse sebebi neydi ? : (-)
Kanala 15 dakikadan uzun video eklenebiliyor mu ? : Evet
Kanal üzerinden para kazanma aktif mi ? : Aktif
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu ? : Hayır
Kanal üzerinden kazanılan aylık ortalama gelir ? : Youtube kapanmasından dolayı biraz düştü ama eski haline döndüğünde günlük 10-20 Lira arası.

İstediğim fiyat : Telefon ile arayan arkadaşlarla pazarlık edilip en uygun teklifi veren arkadaşa verilecektir. Bana buradan ulaşabilirsiniz > 0539 458 44 24

Not : Arkadaşlar kanal hakkında bir kaç şey söyleyecek olursam. Kanal mükemmelin ötesinde bir kanal. Telif sorunu hiç mi hiç olmayan. Attığınız videoların asla mı asla ünleme düşmediği bir kanal. Eminim bu kanalı alacak arkadaş çok büyük paralar kazanacak. Çünkü , ben DGS sınavına hazırlandığım için şu sıra çok vakit ayıramıyorum. Eğer siz videoları düzgün yüklerseniz inanın paraya para demezsiniz. Ve şunu belirtmek isterim. Ne olursa olsun kanal ismi asla verilmeyecektir. Kanal devredildikten sonra da isterse 1 gün sonra kapansın ( imkansız gibi bir şey ). Benimle alakalı bir durum değil ki alacak arkadaş eminim bana bu kanalı ona sattığım için çok teşekkür edecek :) Onlarca kanalım var fakat tek kapanma ihtimali milyarda bir gördüğüm kanalım bu. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Ekran görüntüleri aşağıdadır. Bir de lütfen konuyu batlayıcı yorumlar yapmayınız.

rLLq4m.png

P33Rd5.png

XWWnGk.png

4mmdAG.png

MYYzA1.png

Gerçekten güzel bir kanala benziyor. Hayırlı satışlar dilerim, alan kişiyede aynen :D

Gerçekten güzel bir kanala benziyor. Hayırlı satışlar dilerim, alan kişiyede aynen :D

evet, katılıyorum size gerçekten iyi bir kanal, hayırlı satışlar hocam

Teşekkür ederim arkadaşlar. İnanın çok kalite kanal. Zaten dünden itibaren izlenme ve kazançları normale dönüyor. Alacak arkadaş altın yumurtlayan bir tavuk alıyor diyebilirim :)

Fiyat pm alabilirmiyim

İyi günler ,

Öncelikle konuda belirttiğim gibi fiyat vermiyorum sadece ciddi alıcılardan teklif alıyorum. Varsa bir teklifiniz pm yoluyla veya cep telefon numaramdan arayarak ulaşabilirsiniz.

Kanalin linkini ver birkac gun inceleyeyim, eger begenirsem $2000 veririm.

Arkadaşım,
Kanalına diyecek sözüm yok, yanlız bu telefonla arayıp fiyat yerecegiz ve siz en yüksek fiyatı verene kanalı satacaksınız ya; böyle iş olmaz, ciddi anlamda kanala müşteriyim ama seni arayıp ne fiyat verecem, en azından kafandan geçen bir fiyat vardır, onu belirt.Altınada not düş, bu fiyatın altında teklif verecekler zahmet etmesinler yaz.En azından bir fikrimiz olur.Denizdeki balığa pazaklık etmek gibi birşey.Yazdıklarımı farklı yorumlama ama konuyu okudugumdan beri ne fiyat versem diye düşünüyorum, ortada ''altın yumurtlayan tavuk'' var sonuçta.
Kafandaki rakamı yazda, bizde ona göre bütçemize bakalım, hesap edelim, sonra seni arayalım...
Hayırlı satışlar, bol kazançlar...:)

yt kendi videon olmadıgı sürece kanal alınmaz arkadaşlar sonra satan la alan ter olmasın baltalamak değil amacım.

güzel kanal diyenler neye göre güzel diyor kanalı görmeden :) ve hocam şu açıklamanızı anlayamadım .
Kanal devredildikten sonra da isterse 1 gün sonra kapansın ( imkansız gibi bir şey ). Benimle alakalı bir durum değil ki alacak arkadaş eminim bana bu kanalı ona sattığım için çok teşekkür edecek ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri