Aşağıdaki özelliklerde VDS arıyorum. İnceleyip teklif verirlerse (pm ya da konu altından) ilgilenen arkadaşlar sevinirim. Konu linki göndermeyin ben de biliyorum konuları
Okunmuş olup isteklerimin anlaşılmış olmasını istiyorum daha çok, o nedenle teklif dedim yoksa fiyat için indirim vb. bir isteğim yok zaten istediğim özellikler oldukça minimum özellikler. Teklifleri teklif formunu doldurarak gönderirlerse çok sevinirim, çok şey istedim biliyorum 
Adet: 5 (ilk iki hafta 5 ardından her hafta arttırılabilir sayı)
Adet başına verilebilecek maksimum aylık tutar: 20 TL
Teslimat Yöntemi: Sadece uzak masaüstü bağlantısı verilmesi yeter ama VNC kurulu teslim edilebiliyorsa daha güzel olur. Daha önce yabancı bir yer dışında vds almadığım için forumdan tam sistemi bilmiyorum, bilgisayarı kendi sistemimi kurarken bir iki kere açıp kapamam gerekebilir bu masaüstü bağlantısı ile oluyor mu tam bilmiyorum da oluyordur herhalde.
İstenilen İşletim Sistemi: Windows Server 2003 R2 Datacenter, 32-bit (2008-2012 de olabilir büyük ihtimalle ama onlar olduğu takdirde önce 1 tane satın alıp 1 gün deneyip programların kullanacağım çalışıp çalışmadığını ardından diğerlerini satın alabilirim.)
Minimum İstenen Teknik Özellikler:
1.0 Ghz Dedicated CPU
1 Gb Ram
10 GB HDD
Limitsiz Trafik
1 Gbps Port
Ayrıca Adult izni olması gerekiyor VDS'te.
Teklif Formu
İlgili İsmi:
Şirket İsmi (Varsa):
Yer Sağlayıcı Belgesi Numarası (Varsa):
İnternet Sitesi (Varsa):
VDS Başına Aylık Fiyat:
Ödeme Seçenekleri:
VDS Teknik Özellikleri:
Destek Seçenekleri:
Eklemek İstedikleriniz (Varsa):
Adet: 5 (ilk iki hafta 5 ardından her hafta arttırılabilir sayı)
Adet başına verilebilecek maksimum aylık tutar: 20 TL
Teslimat Yöntemi: Sadece uzak masaüstü bağlantısı verilmesi yeter ama VNC kurulu teslim edilebiliyorsa daha güzel olur. Daha önce yabancı bir yer dışında vds almadığım için forumdan tam sistemi bilmiyorum, bilgisayarı kendi sistemimi kurarken bir iki kere açıp kapamam gerekebilir bu masaüstü bağlantısı ile oluyor mu tam bilmiyorum da oluyordur herhalde.
İstenilen İşletim Sistemi: Windows Server 2003 R2 Datacenter, 32-bit (2008-2012 de olabilir büyük ihtimalle ama onlar olduğu takdirde önce 1 tane satın alıp 1 gün deneyip programların kullanacağım çalışıp çalışmadığını ardından diğerlerini satın alabilirim.)
Minimum İstenen Teknik Özellikler:
1.0 Ghz Dedicated CPU
1 Gb Ram
10 GB HDD
Limitsiz Trafik
1 Gbps Port
Ayrıca Adult izni olması gerekiyor VDS'te.
Teklif Formu
İlgili İsmi:
Şirket İsmi (Varsa):
Yer Sağlayıcı Belgesi Numarası (Varsa):
İnternet Sitesi (Varsa):
VDS Başına Aylık Fiyat:
Ödeme Seçenekleri:
VDS Teknik Özellikleri:
Destek Seçenekleri:
Eklemek İstedikleriniz (Varsa):