5 bin abone 10 bin izlenim Şartı / Creative Nation

Y
  • Kullanıcı YtPr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri
Y

YtPr

Guest
Arkadaşlar Creative'nin Dashboardına Girince Böyle Bişey Gördüm.

Sanırım Artık 10bin izlenim ve 5bin abonesi olmayanlar para kazanmıyacak Yoksa Benmi Yanlış Anladım.

Kg94d5.png

Walla Arkadaşlar Artık Bu İş Çok Zorlaştı Bi Yandan İyide Oldu Diyorum Bi Yandanda Kötü Oldu Allah Hepimiz İçin Hayırlısını Nasip Etsin :(

Spam Bitmiştir. (Diye Düşünüyorum.)

kaç gündür videolarımın para kazanmasını yakamadım doğrudur bence.

bu aydan sonra ya düzelir yada tamamiyen dediginiz gibi spam dönemi kapanır . ing dili kuvetli olan bi arkadaş cevirse daha saglıklı olur dıye dusunuyorum bir yandanda youtube yı buna mecbur kıldılar spamcı arkadaşlarımız çöplüğe cevirdiler . belkı kızacaksınız ama bu işi herkese anlatmak bir yandan iyilikti ama bir yandanda böyle durumları kaçınılmaz kıldı

Benim bildiğim kadarıylar Yönetilen / Yönetici ile alakalı birşey bu şartlar yerine gelince Yöneten olmak için başvuruluyor diye biliyorum. Zoomin dashboard da aynı yazı var

Managed statüsü için günlük 10000 izlenim ve minimum 5000 abone şartı aranacakmış.
Managed statüsünü bilmiyorum :)

Managed account olmasi icin o rakamlarda bir kanaliniz olmasi gerekiyor. Bu gereksinimlere uymayan kanallar Affilated kanal statusunde kalir. (Attiginiz videolar adsense hesabindaki gibi inceleme surecine girer para kazanmasini acmak icin ) Managed hesaplarda eski usul direk isiklar yanar.

Demek Ben Şuan Yöneticiyim Peki Yönetici Olmak İçin Partnere Girmek Yeterlimi İhtarsız Kanalla ?

---------- Mesaj saat 17:57:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:52:19 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar Dashboarda Girince Şöyle Bir hata Alıyorum Bunun Açıklaması Nedir ?

Not : Kanalı Bi Arkadaştan Satın Aldım Creative Nation Zoomin.tv Kanalı

KPOp25.png

ya bu partner şirketin resmi sitesini bi verebilirmisin bulamadım. Ayrıca banka hesabına ödeme varmı acaba bunda. 150 dolar limit olunca felan

hocam managed olman için telif geldimi içerik hakkını kanıtlaman lazım yoksa affield a a düşürüyorlar gene kanalı. yani bu manages bir nevi özgün çalışanlar için olan bir şey. + creative network te tek telifte zaten networkten atıyorlar.

hocam managed olman için telif geldimi içerik hakkını kanıtlaman lazım yoksa affield a a düşürüyorlar gene kanalı. yani bu manages bir nevi özgün çalışanlar için olan bir şey. + creative network te tek telifte zaten networkten atıyorlar.

bende özgün çalışıyorum zaten hocam :) bu partner şirketin resmi sitesini atabilecek biri varmı acaba?

bende özgün çalışıyorum zaten hocam :) bu partner şirketin resmi sitesini atabilecek biri varmı acaba?

valla hocam sitesini bende bulamadım ama [MENTION=1316]Alex[/MENTION] ve [MENTION=3130]akmaster_91[/MENTION] bilirler yardımcı olurlar bu konuda onların alt network'ü çünkü.

Kanalinizin managed olabilmesi icin telif haklarina tamamen sahip olmaniz gerekiyor kanalinizdaki videolarin. Cunku sizi managed duirumuna getirdiklerinde yenecek 1 telif ayni zamanda partner uyarisi olarakta geciyor. Partner toplamda kisa bi sure icinde 10-30 telif yerse partnere bagli kanallar video upload edemiyor gibi bi cok cezalari mevcut. Daha onceden yazmistim uzun bi yazi bu konu hakkinda. Affiliated kanallardansa partner sorumlu degil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri