5 günlük kazancım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

silentspy

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar YT işine daha yeni başladım 1-2 gün araştırıp forumda gezinip bot almanın iyi olacağını düşündüm ve videoyap botu aldım 1 adet. 6 Adet kanal açtım kendime; gündem,haber,sağlık,animasyon,kaza videoları tarzında ve 6 günlük kazancımı sizlerle paylaşmak istedim;

KgvrP0.png

Sizce adsense hesabım kapanmadan PİN'i alıp parayı çekebilir miyim ne dersiniz ? :)

Hocam öğrenciyim dil okuluna gidiyorum kurs parasını rahat bir şekilde ödeyebilmek için bir şeyler yapmak gerekiyordu bende YT işine başvurdum. İnşallah kendi başıma kendi masraflarımı çıkarabilirim. Fazla parada gözüm yok Allah şahidim sadece kendi masraflarımı çıkartsam yeter bana. Sağolun yorumunuz için inşallah banlanmadan parayı alırım ve masraflarıma harcarım :)

sayfa to nasıl böyle yapıyonuz anlamıyorum ya. benim %0.50 yi geçmiyoo :/

Hocam öğrenciyim dil okuluna gidiyorum kurs parasını rahat bir şekilde ödeyebilmek için bir şeyler yapmak gerekiyordu bende YT işine başvurdum. İnşallah kendi başıma kendi masraflarımı çıkarabilirim. Fazla parada gözüm yok Allah şahidim sadece kendi masraflarımı çıkartsam yeter bana. Sağolun yorumunuz için inşallah banlanmadan parayı alırım ve masraflarıma harcarım :)
Adsense kolay banlanmaz kardeşim. Yani ben yüzlerce youtube kanalı kapattırdım ama 1 tane adsense hesabım var hep onunla çalıştım. Bende başta senin gibiydim 450 tl gelecekti ilk ay ya şu parayı alayımda sonra banlanırsa banlansın dedim. Korku vardı yani ama hepsi boşunaymış. Adsense'nin banlanmasını sağlayan belli başlı sebepler var ben bilmiyorum araştırırsan görürsün ama genelde kolay kolay banlanmıyor. Umarm hedeflerine ulaşırsın hayatta başarılar.

Edit: Yeni mi başladın bilmiyorum ama yeni başladıysan ileride milyarder olursun sen =)

başkasına reklamlarını tıklatmadıkça adsensen kapanmaz merak etme.devam et.kazanç konuları açmak da kural dışı harekettir,açma :D

sayfa to nasıl böyle yapıyonuz anlamıyorum ya. benim %0.50 yi geçmiyoo :/

Hocam gerçekten bir şey yapmıyorum sadece videoları kendim özenerek çekiyorum, abonesi çok olan veya izlenmesi fazla olan böyle göze batan ünlü tarzı kanallardan pek video çekmiyorum. Buda ufak bi ipucu mu bilgi mi olsun ne derseniz artık ondan olsun :) yani ek olarak yptığım bir şey yok. Düzenli ve sabrederek çalışıyorum .

Hocam videoyap botunda her yaklaşık olarak 6-7 dakkada bir bütün kanalların telif vs durumlarını kontrol ediyorum sürekli artık tik oldu yoksa rahat olamıyorum :D şu anlık hiç telif tarzı bir şey yok.

Hocam spam çalışıyorum çünkü özgün değil :)

O zaman kanalin kapanir adsense hesabin degil. Sahte tik, yaniltici etiket,vs gibi islere bulasmadigin surece adsense hesabin kapanmaz.

Güzel kazanç bu konuda bilgi almak isterim ustam bizde dün vds ve bot aldık ama nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum bu konuda bana pm atarsan sevinirim ustam.

Bence çok iyi artık sistematik bir şekilde yükle , çok kazancam diye abartılı yükleme yapıp riske sokma işini bu kazanç çok iyi çünkü.

Adsense kolay banlanmaz kardeşim. Yani ben yüzlerce youtube kanalı kapattırdım ama 1 tane adsense hesabım var hep onunla çalıştım. Bende başta senin gibiydim 450 tl gelecekti ilk ay ya şu parayı alayımda sonra banlanırsa banlansın dedim. Korku vardı yani ama hepsi boşunaymış. Adsense'nin banlanmasını sağlayan belli başlı sebepler var ben bilmiyorum araştırırsan görürsün ama genelde kolay kolay banlanmıyor. Umarm hedeflerine ulaşırsın hayatta başarılar.

Edit: Yeni mi başladın bilmiyorum ama yeni başladıysan ileride milyarder olursun sen =)

Hocam dediğim gibi valla işte en fazla 10 gün falan oluyordur yani yalan olmasın :D ama sanal hakkında bilgim var. Programlama dilleri olsun web tasarım olsun kendi çapımda bilgim var. Java, C#, Karakter Modelleme, Oyun programlama tarzında bilgilere sahibim :) Hocam valla bu yorumunuzu görünce yüreğime su serpildi yemin ederim :D öğrenciyim bi bilseniz ne kadar hevesli ve paraya ihtiyacım olduğunu.. Gerçekten bende öyle düşünüyorum 200 tl alıp dil okuluma versem sonra banlansa umrumda değil diye düşünüyorum. İngilizce öğretmenliği için dil okulu şart o yüzden eğitim görüyorum ek hazırlık yani normal hazırlığa ithafen :)

Arkadaşlar hepinizin yorumlarına tek tek cevap vermek isterdim fakat spam diye algılanır forumda diye o yüzden tereddütte kaldım, bende bu şekilde cevap vereceğim ;

@astalawista ; sağolun hocam :)

@zafercarli ; hocam aç gözlü değilim o kadar merak etmeyin :D her kanal en fazla 25-30 tane falan yüklüyorum :)

@Doqal ; s1lentspy ekleyin hocam skype'den. Herkes ekleyebilir bilgi cimriliği yapmam ben asla. Herşeyimi paylaşırım.

@Mercurial ; yok hocam organik tık hepsi merak etmeyin ve etiketlerde düzgün :D

@daralll ; yukarıda dediğim gibi hocam hepsi organik ekstra yaptığım bir şey yok :D

---------- Mesaj saat 00:05:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:04:51 civarında gönderildi. ----------

uzun videolar ve video ortası reklam.

Evet hocam çoğu videom normalden biraz uzun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri