5 Kişiye Ücretsiz Kanal Takip Programı Çekilişi

Slowhand

Profesyonel Çözümler
Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.teknikyazilim.com
Selamlar arkadaşlar.

Forumdaki çekiliş furyasına YouTube Kanal Takip Programı ile ben de katılmak istedim. Kanal Takip programı ile ilgili detaylara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.ytpara.com/ozel-yazilim-...ms-ve-e-posta-ile-otomatik-uyari-sistemi.html

5 kişiye ücretsiz tam sürüm Kanal Takip Programı çekilişine herkes katılabilir. Yapmanız gereken tek şey konuya cevap yazmak. "Katılıyorum", "Ooo alırım bi dal", "Çıkmaz ama yinede katılayım", "Beni de yaz hacım" gibi mesajların hepsi geçerlidir.

Herkese bol şans dilerim.

Saygılar.

SON KATILIM ve SONUÇLAR

Son Katılım:
05 ARALIK 2014 CUMA 21:00

Sonuçların Duyurulması
05 ARALIK 2014 CUMA 22:00

Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. PM ile bana ulaştıktan sonra lisans anahtarları en kısa sürede gönderilecektir.

5 Kişiye Ücretsiz Kanal Takip Programı Çekilişi Çekiliş Sonuçları | Çekiliş Yap

Asıl Talihliler: [MENTION=10892]muratagca[/MENTION] [MENTION=14125]radko1453[/MENTION] [MENTION=10536]SoNDaYI[/MENTION] [MENTION=12461]cozzas[/MENTION] [MENTION=13766]arbektas[/MENTION]

Yedek Talihliler: [MENTION=10520]zetsurin[/MENTION] [MENTION=13502]sercxan61[/MENTION] [MENTION=12495]nukenuke[/MENTION] [MENTION=10319]nicholaihel[/MENTION] [MENTION=14299]batuhannoyan[/MENTION]

Son düzenleme:
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] yardımcı bir eleman gibi bir program yazdığın için tekrar teşekkür ederim :) bu program sayesinde o kadar işim kolaylaşıyor ki..

ekstra olarak bir şey daha söyliyeyim listeye ait sıralama olsun hocam.. atıyorum 50 tane kanal varsa hepsinin solda sırala numarası olsun.. tşk tekrardan

Kanal takip programı mı? "Ooo alırım bi dal" (en çok bunu beğendim)

Katılıyorum

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] yardımcı bir eleman gibi bir program yazdığın için tekrar teşekkür ederim :) bu program sayesinde o kadar işim kolaylaşıyor ki..

ekstra olarak bir şey daha söyliyeyim listeye ait sıralama olsun hocam.. atıyorum 50 tane kanal varsa hepsinin solda sırala numarası olsun.. tşk tekrardan

Yorum için teşekkürler hocam. Kullananların isteklerine göre gelişiyor ve daha da güzelleşiyor program. Öneriyi yapılacaklar listesine ekledim. Kısmetse bugün bir güncelleme çıkacak ona dahil edebilirim. Kaynak bulma ile ilgili bir ekleme yaptım. Akşama doğru diğer konudan duyurusunu yaparım.

Tüm Çekilişlere Katılmak Farz Oldu Ya Çıkarsa ''Katılıyorum'' :)

Boş mezar var dediler geldik :D bana amorti bile çıkmaz ama egoma yenik düşüyorum yaz beni de yaz yaz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri