Arkadaşlar konu çok farklı yerlere çekilmiş. Sakin olun lütfen, platform olarak uygun bir dil kullanmıyorsunuz. Ancak benimde söylemek istediğim bir şey var;
konunun başında da belirttim, serin sesler videosu yüzünden benimde kanalım gitmişti. Ben serin ses falan bilmem hatta öyle bir kanal olduğunu da sonradan farkettim. Bot ile keyword çekerken sanırım takılmış ağa gelmiş kanala. Problem de değil, bir kanal uçar bir kanal açılır. Burda mühim olan bu arkadaşa ricada bulunulmuş, telif hakkı olan bir video üzerinden edit yaparak kendine hak buluyor orasını anladıkta, ne olur yani tenezzül edip cevap verse. Şimdi konuyu baştan sona okudum, burda 1-2 kişi var sanırım sesi serin olan arkadaşın ekürileri; kimi kime savunuyorlar orasınıda anlamış değilim. Bu konunun başlığı "Serin Sesler diye bir kanal var süper sizde takip edin" şeklinde olsa, insanlık namına adamın hakkını koruyun eyvallah, ama burda canı yanmış bir üye var ardından başka canı yanan kişiler gelmiş konuya paralel fikirlerini yürütüyorlar; siz gelmişsiniz muhalefet oluyorsunuz. Youtubeda ki videoların % kaçı özgün birisi bana bir söylesin Allah aşkına. Sanki spam yapanı forumda istenmeyen kişiler gibi lanse edilmesinide anlamış değilim. Spam yapmak yasaksa bunun kanaatini YouTube verir, o yüzden ben başkasının başkasından spamladığı videoyu ondan spamlarsam kendimi kötü hissetmem. Hissetmiyorumda. Kraldan çok kralcı olmayı bırakalım, burada bu kadar savunuyorsanız sizin attığınız videoları da aşırı merak ediyorum. Break'ten falan indirim logo ekleyip yüklüyorsunuz heralde, sonra özgün video yaptım. vs vs vs...
burada platform olarak uygun dille konuşmayan tek bir kişi var görüldüğü üzere. herkes medeni bir şekilde olması gerektiği gibi yazıştı. bir kişi hariç.