5 Saatte Para Kazanma Açıldı.

rip3535

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Selamlar, Dün akşam PK için başvuru yaptım.1-2 Adım gece yarısı bitti , youtube onayını 3-5 gün beklerim diyordum. sabah 07:00'de açılmış
bu aralar çok hızlılar sanırım

Bu arada tecrübeli arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. PK açıldıktan sonra eski videolarıma da (yani mevcut) videolara reklam gelir mi ? yoksa bundan sonra yükleyeceğim videolara mı reklam gelir ?

Arkadaşlar Selamlar, Dün akşam PK için başvuru yaptım.1-2 Adım gece yarısı bitti , youtube onayını 3-5 gün beklerim diyordum. sabah 07:00'de açılmış

Bu arada tecrübeli arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. PK açıldıktan sonra eski videolarıma da (yani mevcut) videolara reklam gelir mi ? yoksa bundan sonra yükleyeceğim videolara mı reklam gelir ?
Hayırlı olsun ben 1 kanalimi 5 gündür cevap bekliyorum eski videolara reklam açarsan gelir

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı olsun gözünüz aydın. Darısı başımıza, şu bin abone olayı çok zorluyor beni. İzleme bence daha rahat yapılır. Daha doğrusu bin abonesi olan bir kanal (satın alımlardan bahsetmiyorum) zaten 4000 saat izlenir diye düşünüyorum.

Aynı zamanda Bu aralar onay arttı gibi Son bir haftadır 5kanaldan 4üne onay aldım

benimkisi 9 aydır onaylanmadı hiç bir spam olmamasına rağmen kendi çektiğim videolar

Bir şey soracağım, kanal 10.7bin saat oldu analytics üzerinde görünüyor. Ancak para kazanma kısmında hala 230 saat diyor. Canlı yayın videosu ile tamamlandı. 1 haftayı geçti 4bin saat tamamlanalı.

Eski videolarda reklam çıkar. hayırlı olsun.

benimde kısa sürede açılmıştı hayırlısı olsun

biz zamanında aylarca onay bekledik.Demekki şimdi sistemi rayına oturtmuşlar.

1-2 güne benimde 4000 saat dolmak üzere 3900 saat oldu ama aklımda tek soru var şuan 10.7k abone var kanal mobil oyun üzerine para kazanma onaylanırmı bilen varsa cevaplarsa sevinirim

1-2 güne benimde 4000 saat dolmak üzere 3900 saat oldu ama aklımda tek soru var şuan 10.7k abone var kanal mobil oyun üzerine para kazanma onaylanırmı bilen varsa cevaplarsa sevinirim

Mobil oyun üzerine olması önemli değil ki yeterince yüzünü gösteriyorsan ve sesli çekim yapıyorsan açılır

Merhaba ,

İzlenim satın almış mıydınız, yoksa organik miydi ?

Arkadaşlar kanalım çalındı geri aldım kanalda spam yapmışlardı videoları sildim pk kapandı tekrar başvuru yaptığım zaman açarlar mi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri