50 Bin Lira 12 Bin Lira Oldu

Captain Price

Kayıtlı Üye
2018 Ocak ayında 50 bin lirayı xrp eth ve ltc yatırdım
Şimdi binance dan baktığımda 50 bin lira olmuş 12700 lira
Tüm coinlerin değeri 12750 lira, 2200 dolar
Yüzde 90 xrp yatırım yaptım, yüzde 10 eth ve ltc

off en iyisi bekletmek. pek anlamam coin işinden.

btcde kalsaydın paran 100 bin liraya yakın olabilirdi yazık olmuş bende bir ara çok akzandımda sonradan bu düşüş furyasında kazandıklarımı geri kaybettim

can sağlıpı demekten başka çare yok, Geçmiş olsun. Belki tam tersi olur zamanla kar edersiniz..

Böyle bir yatırımın amacı zaten uzun vadelidir, 2025 te de 50.000 lira 500.000 lira oldu diye başlık açabilirsin ya da 50k 500 tl oldu diye :D

xrp ile kaybetmessin merak etme kalsın paran her türlü çıkarırsın fakat harberleri vs iyi takip et

bu piyasa böyle dönüyor sakın paranı bozma, eninde sonunda yükselir. Bir dip yapıp bir azalıyor. Manipülasyon yaptıklarını düşünüyorum bu coin piyasasında. Zarar edip satanları silkeliyor birileri.

Bitcoin öyle birşey ki satınca kaybediyorsun.

Kişisel Fikrimdir : 2023 e kadar ekranı kapatıp beklemek en mantıklısı, açıkcası ben bakmıyorum bir kaç 00001 hanelerde gezen coinlere yatırım yaptım. Altcoin boğasının ortasnda Ekranı açıp kaderimle başbaşa kalmayı planlıyorum :D

Bitcoinden gerisi bos , xrp ceo su eski dolandiricilardan , biraz kipirdayinca fiyat , hemen dumpluyor elindekileri...

9 bin lira zarar ile xrp den çıkmıştım.Keşke sadece btc alsaydım.

bende geçen seneden beri içerideyim beklemekten başka çare yok. 0.8 den girmiştim 0,26 şuan.

xrp için beklemedeyim ben de 1 bucuk yıl oldu aldığım fiyatın yanından bile geçmedi :d

Bitcoin öyle birşey ki satınca kaybediyorsun.

Kişisel Fikrimdir : 2023 e kadar ekranı kapatıp beklemek en mantıklısı, açıkcası ben bakmıyorum bir kaç 00001 hanelerde gezen coinlere yatırım yaptım. Altcoin boğasının ortasnda Ekranı açıp kaderimle başbaşa kalmayı planlıyorum :D

Binance demi yaptınız ?

yanlış yapmıssın öyle coin yatırımı olmaz bitcoini takip edicektin 3 4 bin dolar seviyesindeyken alsaydın şuan paranı coktan 1.5 katına katlamıştın

Çok dert etme hocam. TL bazında da 50bin tl'nin değeri 10bine falan düştü zaten. Dün 50bine ne alabiliyordun bugün ne alabiliyorsun baksana...

Çıkacaktır elbet sağlam coinler bunlar. Ytd

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri