"50 kanal aç kazan" efsane mi?

emrekes

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar

Hep tartışılan konu için bir kamuoyu araştırması yapmak istiyorum. Hep denir ya forumda, 50 kanal aç 300 er video yükle günlük sabit kazanç sağla diye. Bunu gerçekleştiren var mı? Yoksa bu bir efsane mi? Varsa eğer böyle bir çalışma sonucu günlük sabit kaç dolar gelir elde ediliyor.

Bu araştırmayı yapmamın sebebi hala daha strateji belirleyememiş olmam. Buradan edineceğim bilgilere göre yol haritamı çizmek istiyorum.

Cevaplayan herkese teşekkürler.

o 50 kanalla sinekde avlaya bilirsin, ortalamanın üstüde kazanabilirsin günlük bu senin nasıl bi içerik belirlediğine bağlı bu kanallarda 20 si kazandırıyorken 30 u hiç bir şey vermiyor olabilir bu sadece bence youtubeda nelerin izlendiğini test etmek için iyi haricinde boşa zaman kaybı az olsun öz olsun işi çözdükten sonra bu tabi ona kadar ne uygulasan ne yapsan kardır, sonuçta 50 kanalın kazancını tek kanalla başaranlarda var 10 kanalla başaranda hiç kazanamayanda

Bu bir gercekj aslinda efsane degil dii..Youtube sistem degistirdi ve spamin onune gecmek icin iyi bir degisiklik yapti su an spamdan gidiyor kanallar ama bununda mantigini cozmek kolay gibi.Bi bakalim 1-2 gune cikar detayi ortaya.

Sahsen Spamdan dolayi kapanana kanalalrda dikkatimi ceken sey,ayni basliklar olmasi,aciklamalrin etiketlerin ayni olmasi vs.Spam yaparken artik baslik degistirmek cok revac bir durum olacak.Bence baslik degistirildiginde spama girmeyecek gibime geliyor videolar.Bunu bi denyelim gorecez ne cikacak ortaya.

bende 20 kanal var 300er video sabit kazanç 4$ yakında açacam 50ye kadar

eğer sadece kanal kopyalayıp geçersen, işini şansa bırakmış olursun. ben bu ay tek kanalla şuan ayıptır söylemesi 177 dolardayım. Bi tane video çok izlendi ondan tabiki de ama. Az kanal olunca insna daha çok özen gösteriyo. :)

Bu bir gercekj aslinda efsane degil dii..Youtube sistem degistirdi ve spamin onune gecmek icin iyi bir degisiklik yapti su an spamdan gidiyor kanallar ama bununda mantigini cozmek kolay gibi.Bi bakalim 1-2 gune cikar detayi ortaya.

Sahsen Spamdan dolayi kapanana kanalalrda dikkatimi ceken sey,ayni basliklar olmasi,aciklamalrin etiketlerin ayni olmasi vs.Spam yaparken artik baslik degistirmek cok revac bir durum olacak.Bence baslik degistirildiginde spama girmeyecek gibime geliyor videolar.Bunu bi denyelim gorecez ne cikacak ortaya.

kesinlikle katılıyorum.aynı videoyu iki kere yüklediği için banladığını söyleyen arkadaşlar vardı.ben 10 kere yüklediğim halde halen bişey olmadı.çünkü etiketi ek açıklamayı başlığı her zaman değiştiririm.

Spam olayı olmasa dediğin doğru ama artık spam olayı çıktı sabahdan acıyorum kanalı akşama patlamış oluyor yani spamdan kurtulmak gerekiyor artık asıl olay bu.

kesinlikle katılıyorum.aynı videoyu iki kere yüklediği için banladığını söyleyen arkadaşlar vardı.ben 10 kere yüklediğim halde halen bişey olmadı.çünkü etiketi ek açıklamayı başlığı her zaman değiştiririm.

Bende etiket açıklama farklı kanal başlıkları aynı ama aynı videoları çok aşırı şekilde farklı kanallara kopyalarsan temiz bir kanala o video grubundan birkaç video atsan dahi kanal spama giriyor. Başlık değiştirmeyi nasıl yapıyorsunuz ?

Bende etiket açıklama farklı kanal başlıkları aynı ama aynı videoları çok aşırı şekilde farklı kanallara kopyalarsan temiz bir kanala o video grubundan birkaç video atsan dahi kanal spama giriyor. Başlık değiştirmeyi nasıl yapıyorsunuz ?

hocam ben manuel çalışıyorum.tek tek başlık değiştiriyorum.(sağ tıkla yeniden adlandır) zaten her gün video yüklemiyorum yüklesemde çok yüklemiyorum toplasan 3-5 kanala 3-5 video atıyroum.güzel resim seçiyorum sabit etiketlerimin yanına extra etiket atıyorum.sonuç tada gayet güzel başarı sağlıyorum.

en iyisi manuel yüklemek. günde 6-7 saatini ayır, bir aylık bir çalışma yap. sonucu kendin gör.

Merhaba Arkadaşlar

Hep tartışılan konu için bir kamuoyu araştırması yapmak istiyorum. Hep denir ya forumda, 50 kanal aç 300 er video yükle günlük sabit kazanç sağla diye. Bunu gerçekleştiren var mı? Yoksa bu bir efsane mi? Varsa eğer böyle bir çalışma sonucu günlük sabit kaç dolar gelir elde ediliyor.

Bu araştırmayı yapmamın sebebi hala daha strateji belirleyememiş olmam. Buradan edineceğim bilgilere göre yol haritamı çizmek istiyorum.

Cevaplayan herkese teşekkürler.

kategorilerine,tecrübene,bilgine ve stratejine göre değişir bu durum.

peki abi her hesap farklı ip den açılmış fakat kapatırken hepsini aynı anda kapanmasını nasıl değerlendirirsin yani sonuçta farklı ip ler yani bu durumda ip ninde bi etkisi yok diyebilirmiyiz ?

spamdan daha farklı bi olay var bence daha ince bi detay olmalı. cünkü bu ay içinde açtığım 3 kanal dün kapandı 2 kanala farklı sitelerden çekiyordum birine kendi özgün videomu yüklüyordum. herşey youtube denf farklı özellikle bu özgün videolarım tamamen orjinal yani başlıklar falan. ama yinede gitti.

peki abi her hesap farklı ip den açılmış fakat kapatırken hepsini aynı anda kapanmasını nasıl değerlendirirsin yani sonuçta farklı ip ler yani bu durumda ip ninde bi etkisi yok diyebilirmiyiz ?

ip nin hiç bir etkisi yok onu söyleyim. çünkü benim aynı ip den açılmış onlarca kanalım var 1 yıldır da hiçbir şey olmuyor önemli olan bot kullanmadan özgün başlık ve videolarla ilgili etiket girmek. kolaya kaçmadan emek verirseniz karşılığını mutlaka alırsınız.

ip nin hiç bir etkisi yok onu söyleyim. çünkü benim aynı ip den açılmış onlarca kanalım var 1 yıldır da hiçbir şey olmuyor önemli olan bot kullanmadan özgün başlık ve videolarla ilgili etiket girmek. kolaya kaçmadan emek verirseniz karşılığını mutlaka alırsınız.

ip ile çok alakalı ancak son 3-5 aydan itibaren aynı ip adresinden alınan kanallarda sıkıntı oluyor. şuan kendi bilgsayarından 15 kanal aç sonucu kendin gör.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri