50 Tlye Kadar Telefon Paket Önerileri

carmeena

Kayıtlı Üye
Beyler merhabalar hayırlı cumalar,

Şuan türk telekomda bir paket kullanmaktayım. Her yöne 600 dakika + 1000 sms + 2 gbtan sonra hız düşümlü sınırsız internete 49 tl para ödüyorum.

Fakat artık dakika yetmiyor. Bu tarifeyi değiştirmek zorunda kalacağım aslında internet açısından falan iyiydi ama dakikam yetmediği için değiştirmek zorunda kalacağım.

Biraz araştırma yaptım ama kafama göre bulamadım bir de sayfalar falan bana çok karışık geldi açıkçası. Kullandığınız ya da bildiğiniz 1000 dakika ve üzeri mümkünse 4 gb internetli paketler var mıdır 50 tlye kadar? Bilenler öneride bulunabilir mi. Çok teşekkür ediyorum.

Beyler merhabalar hayırlı cumalar,

Şuan türk telekomda bir paket kullanmaktayım. Her yöne 600 dakika + 1000 sms + 2 gbtan sonra hız düşümlü sınırsız internete 49 tl para ödüyorum.

Fakat artık dakika yetmiyor. Bu tarifeyi değiştirmek zorunda kalacağım aslında internet açısından falan iyiydi ama dakikam yetmediği için değiştirmek zorunda kalacağım.

Biraz araştırma yaptım ama kafama göre bulamadım bir de sayfalar falan bana çok karışık geldi açıkçası. Kullandığınız ya da bildiğiniz 1000 dakika ve üzeri mümkünse 4 gb internetli paketler var mıdır 50 tlye kadar? Bilenler öneride bulunabilir mi. Çok teşekkür ediyorum.
hocam suan aveada ttnette yanı 1000dk heryone/1000sms sanırım/grup ıcı bedava/4gb olanı var 25 tl hemen gecın stok bıtmeden.reklamı vardı bırde musterı hızmetlerını ararsanız onlara sorun onlar yonlendırır.

Son düzenleme:
turk Telekom 25 yaş altı birini bulursanız 3gb 750dk 1000sms 25 tl ayrıca woops 2gb ek paket 7 tl.. hat sizin adınıza ama onun tc si ile mesaj yolluyacaksınız

Turkcell Turbo 5 GB - 45 TL

1000 dk
5 GB Net
1000 Sms
Diğer ıvır zıvır özellikler

Bende de turk Telekom var. 1000dk 1000sms 8gb internet aylik 49 lira. Faturaliya gecince 25e düşüyordu. Bi bakin bu pakete

Turk telekom 10000 dak 10000 sms 6gb internet 29 tl ödüyorun bunlar herkese kafasına göre fiyat veriyorlar.10gb netli paketi 24 tlye kullananda var 1 gb'ye 45 verende var

1000dk 7gb tarife vardi vodafoneda 45tlye bi goz at

her yone 500 dk 1000 sms 3 GB internet 19 TL
ayrica en iyisi vodafone artık su an interneti süper.

Akşamları konuşuyorsan vodofone gece paketinide önerebilirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri