50 video söylentisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

azi_0156

Kayıtlı Üye
bu gerçek mi ? yoksa efsanemi ? :D tecrübeli abilerimden yanıt bekliyorum :)

Optimum bir sayı ne hurafe nede gerçek ama en ideal sayıdır

Ben uydurmuştum bunu. 50 50 yüklüyordum çünkü :)

Ama bence ideal bir sayı :)

Bana 50 mantıklı geliyor ama arada konularda görüyorum bilmem kaç yüz video bastım kanala hala sapsağlam gibisinden :D

Size mail vereyim 51 basın kapanırsa ücret almam, kapanmazsa alırım. Varsa isteyen pm :D

Zamaninda 1 kanala 1800 , bir kanala 1300 video basmis biri olarak :) pek inanmiyorum ...

Suanda yutubun spam sistemine gore inaniyorum :)

Edit : 60 - 70 - 80 ortalamasini gecmiyorum artik genelde ...

şifresini unuttuğum 2 gmaile 4 bin ve 5 bin bastım 1 hafta sonra kapandı ne çektim o spamdan biliyo musun normalde 49 video atsam 50. atmama kapanır 10 bin e yakın videoyap hakkımı ve vaktimi yedilerdi yaa ne kanaldı :D

botçuların ortaya attığı hurafe

Hürafe diyenlere gelsin : :)

Yanlış anlaşılmasın tabiki herkesin görüşü farklıdır. Benim gülüşümde geyik amaçlıdır.

Youtube belli başlı dönemlerde tarama yapar. Bu taramada bazı arkadaşların bazı kanalları kapanır. belki bu taramaları youtube eylül 2014 şubat 2015 arasında çok yapıyordu. Fakat inanmayın ki bu taramalar çok uzakta. Kanalların spam kontrol taramasına girmemesi için inandığım ve önceden yüzlerce defa ispatladığım durumdur. Şimdi bu durum devam ediyor mu, etmiyor. Ama gün gelicek youtube günlük 50 nin üstünde video atanları yine inceleyecektir. Şuan taramayla vakti yok belki spamciları başka türlü buluyor. Zamanında koyduğunve uyguladığı birşeyi şu sıralarda uygulamaması hürafe anlamına gelmez. Geçmişi bilenler bilir.

Geçmişi bilenler bilir.

Gecmisini bilmeyenin gelecegi olmaz.:):)

attigin icerige gore degisir cok videodan cok kaliteli videolar atmanizi tavsiye ederim 1500 attigimda var 500 500 bir suru kanalda yaptim ama artik yolu biliyorum partnerde 30 40 video adsensemde her kanal 2 video gmailden yana sıkıntım yok :)

Bazı haber kanalları özellikle Asya'da günde 100 den fazla video giriyor. Kimi kanalda 20-30 k video var ve her gün güncelleniyor. Bence sayı vermek yanlış olur gibi me geliyor.

önemli olan nereye dokunduğunu bilmektir. 10 bin videonun yapacağı işi 100 video bazen 1 video yapar.

sadece video sayısıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum izlenmeyle de alakalı ani artışlarda kanal incelemeye giriyor. video sayısı-izlenme-gelen tepkiler hep birbirine bağlı şeyler bence.

kaliteli spam yapılması taraftarıyım umarsızca kanal kopyalamak biryere götürmez bana göre.

zamanında 2300 video attığımı hatırlıyorum bir kanala. en son hararetli şekilde spam calısırkende 800-100 arası atıyodum

Tek 1 mantikli cvbi var: Spami yaparken anormal derecede yapiyorsunuz, adam 10 dk ya nasıl 10 kanal 200 video sığdırırım diyor mesela :D sonrada gelip burada 50 mantıklı diyor :D halbuki yavaş yüklese videoları 2 bin bile sorun olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri