50 Vps Güçünde Sunucu Kiralanacaktır

dreamwalker

Yasaklanmış
Web sitesi
www.youtubefaster.com
merhaba en az 50 vps'e bölebileceğim her birine 1 GB RAM verebileceğim ve yine her birine xp kuracağım ingiltere lokasyonlu bir sunucu arıyorum teklfilerinizi ve sunucu özelliklerini pm atın lütfen

NOT : Yıllık Kiralanacaktır

tek sunucu ile imkansız kurulur fakat aşırı kasar, 2 sunucuya bölmeniz gerek

merhaba en az 50 vps'e bölebileceğim her birine 1 GB RAM verebileceğim ve yine her birine xp kuracağım ingiltere lokasyonlu bir sunucu arıyorum teklfilerinizi ve sunucu özelliklerini pm atın lütfen

NOT : Yıllık Kiralanacaktır

Merhaba,

100'Virtual hostta çıkartılabilir, fakat sormak istediğim, konum ingiltere olmak zorundamıdır. talebinizi belirtirseniz, buna istinaden bir teklif iletmek isterim sizlere.

Saygılarımla;

15 20 den sonra hat sıkıntı oluyor up down için kullancaksan ha ttnet hızında yuklemıssın ha vds aynı hesaba gelir 50 ye bölersen
13

Son düzenleme:
Öyle bır sunucu var mı yaw !!!! ��

Nice sunucular var

tek sunucu ile imkansız kurulur fakat aşırı kasar, 2 sunucuya bölmeniz gerek

15 20 den sonra hat sıkıntı oluyor up down için kullancaksan ha ttnet hızında yuklemıssın ha vds aynı hesaba gelir 50 ye bölersen
13

Aslında hat sıkıntı olmuyor, disk yapısı nedeniyle kasıyor, yoksa 128 Gb Ram li bir makinadada rahatlıkla bu iş yapılabilir, ama öyle bir disk seçeneği bulmalısınız ki, ana disk sisteme kalacak şekilde her diske max. 4 sanal sunucuyu geçmeyecek şekilde çalışacaksınız. Dolayısıyla

100/4=25 Disk (diskin sata veya ssd olması pek dikkate alınacak birşey değil bu durumda tabi ssd olsa tadından yenmez, maliyetler göze alınacak olursa sas orta karar bi yapıdır)
Size 26 diskli bir sunucu lazım. Raid yapısında firmadan fikir almanızı öneririm, ben şahsen raid 10 yaparım

ılgınız ıcın tesekkur ederım sunucuyu aldım 192 gb ramlı bır makıne 10 bın lıraya satın aldım sahıbınden.com dan fransada bır arkadasım sagolsun datacentera barındırmaya verecegız kargolayıp postalayacagım :)

HP DL380 G6 / 2x 2.93Ghz Six-Core X5670 / 72Gb RAM / 16x SFF Hdd - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 209344520

suna benzer bir canavar :)

Canavar biraz etkisiz kalıyor, diskten ötürü

Nice sunucular var

Aslında hat sıkıntı olmuyor, disk yapısı nedeniyle kasıyor, yoksa 128 Gb Ram li bir makinadada rahatlıkla bu iş yapılabilir, ama öyle bir disk seçeneği bulmalısınız ki, ana disk sisteme kalacak şekilde her diske max. 4 sanal sunucuyu geçmeyecek şekilde çalışacaksınız. Dolayısıyla

100/4=25 Disk (diskin sata veya ssd olması pek dikkate alınacak birşey değil bu durumda tabi ssd olsa tadından yenmez, maliyetler göze alınacak olursa sas orta karar bi yapıdır)
Size 26 diskli bir sunucu lazım. Raid yapısında firmadan fikir almanızı öneririm, ben şahsen raid 10 yaparım

Canavar biraz etkisiz kalıyor, diskten ötürü

50 vps yi işlemci zorlar, diskler ne kadar iyi olursa olsun zor gibi gözüküyor, maliyeti yüksek olur, bunun yerine aynı maliyet ile 2 sunucu alıp daha iyi performans almak daha mantıklı.

bu konuda online.net'i öneririm, 90 euroluk sunucularına 25 vps sığdırdım ve kasma hiç olmadı, 2x600 gb sas yeterli olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri