50 ye yakın gelirli Quiz kanal satışı ( bilgi edinme )

Dersimli

Kayıtlı Üye
selam arkadaşlar elimde 50 tane hemen hemen hepsi aynı kategori ve içlerinde 3 ve 35 video aralıgında kanallar var bu kanallar quize bağlılar kategori olarakda film dizi vs değiller telif asla yemez ama nadirende olsa topluluk aldıgım ama itirazla geri açtırdıgım içerikler. bu kanallar çoğu ayrı dashoard birazıda birleşik dashborad da ödeme aylardır alınıyor , bu kanalları satmak istiyorum ama hem kategori pert olup harcanmasın diye de birine satmak ve hayırlı bir işte yapmak istiyorum açıkcası toplam kanalların aylık kazancı 20k ya yakındır kanallarımı özgün kanallarımın çok iyi şekilde ilerlemesinden ve elimi spamdan çekmek istediğimden satmayı düşünüyorum sizce bu kanalları ne fiyatta ve ne şekilde satmalıyım?

konu altına can sıkıcı şeyler yazmadıgınız ve konun sadece bilgi ve yön verme adına açılmış oldugunu anladıgınız için tşk.

Son düzenleme:
aylık 20k tl güzel para normalde kanaln aylık kazancının 3-4 katına satılıyor en azından ben öyle gözlemledim buda 60-80k tl eder bütün kanalları tek kişiye satmak biraz daha zor olacaktır çnkü forumda heleki bu zamanda youtube işine 60-80k tl yatırıcak nadir adam var bide bu risktir quiz atarsa adsenseyle sorunlarla boğuşmak zorunda kalır bence biraz daha dayanıp kanallarınızı işletin en azından kapanana yada sorun olana kadar devam edin kanallarınızda problem olrsa kazandığınız parayla özgüne girmenizi tavsiye ederim

kanalların ekim / eylül / ağustos kazançları TL olarak nedir kesinleşen ve kanallar kaç aylık kaçı ayrı dash kaçı birleşmiş dash şeklinde detaylı bir rapor hazırlarsanız teklif verebilirim. içeriği sürekli güncellemek gerekiyor mu yoksa at arkanı dön tarzı mı?

aylık 20k tl güzel para normalde kanaln aylık kazancının 3-4 katına satılıyor en azından ben öyle gözlemledim buda 60-80k tl eder bütün kanalları tek kişiye satmak biraz daha zor olacaktır çnkü forumda heleki bu zamanda youtube işine 60-80k tl yatırıcak nadir adam var bide bu risktir quiz atarsa adsenseyle sorunlarla boğuşmak zorunda kalır bence biraz daha dayanıp kanallarınızı işletin en azından kapanana yada sorun olana kadar devam edin kanallarınızda problem olrsa kazandığınız parayla özgüne girmenizi tavsiye ederim
şu anda 4 tane proje var özgün olarak ve izlenim kazanc abone olarak iyi seviyedeler ordaki kazancım daha rahat ve huzurlu spamdan artık çekilmek istiyorum maksatım bu bu gelen paraile çok büyük bir reklam başlatıcagım oyüzden bunu düşünüyorum.

1,5 katına ancak satılır ne 3-4 katı hangi yılda yasıyorsunuz arkadaşlar siz o sizin dediginzi 2 sene önceydi aklındaki fiyatı pm olarak atarmısın.

kanalların ekim / eylül / ağustos kazançları TL olarak nedir kesinleşen ve kanallar kaç aylık kaçı ayrı dash kaçı birleşmiş dash şeklinde detaylı bir rapor hazırlarsanız teklif verebilirim. içeriği sürekli güncellemek gerekiyor mu yoksa at arkanı dön tarzı mı?
30 taneye yakın ayrı diğerleri 3 / 5 / 7 tarzından aynı dashboardda kanallara video atarsan günlük 50 ye yakın abone geldiği oluyor diğer kanallardan yönlendirme ile çok rahat kanal sayını arttırabiliyorsun video attıkcada daha çok izleniyorlar arkana bakmadan atarsan eger gene deli izlenim oluyor ama abone hızı düşüyor yani her bakımdan iyi bir seirde gidiyor her yöne çekebilirsin kanallarını , kanalların geliri sattıgım zaman görünücektir ki son 4 ay civarı kanallar toplam 8k dolar yakınlar değişşiklik gösterebiliyor ama en iyi yanı kanallar içten içe spamlamayla izletiliyor ve yön veriliyor.

---------- Spam Engelliyici 17:55 ---------- Önceki Mesaj 17:54 ----------

1,5 katına ancak satılır ne 3-4 katı hangi yılda yasıyorsunuz arkadaşlar siz o sizin dediginzi 2 sene önceydi aklındaki fiyatı pm olarak atarmısın.
aklımda bişe yok :D inan o yüzden konu açtım ama bu ay 7k dolar var sanıyorum satışımda 80k olurdu garantili olarak.

hocam ozaman size hayırlı satıslar dileyeyim nerdeyse 4 aylık kazancı istiyorsunuz su zamanda bu parayı cıkarıp verebilecek varsa helal olsun :D

konuya resim ekledim video sayısını göz önününde tutmayın başka izlenimsiz depo kanallarımda var oyüzden sayısı yüksek.

Bu zamanda bu kanallar satılırmı hocam.. Zaten öyle yada böyle bir gün kapanacaklar. Kapanana kadar bekle paranı al.. Dursun köşede yani.. Satmaya kalksan kimse o kadar para veremez herhalde..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri