500 internal server error hatası

atas6303

Kayıtlı Üye
youtubeye giriş yapıyorum bu hatayı alıyorum.diğer hesaplara giriş yapıyorum normal giriş oluyor yardımlarınızı bekliyorum Tşkler

youtubeye giriş yapıyorum bu hatayı alıyorum.diğer hesaplara giriş yapıyorum normal giriş oluyor yardımlarınızı bekliyorum Tşkler

o hesaba telif gelmiş olabilir
benim telif gelene giremiyorum bi arkadaş da sabah öle yazmıştı.

benimde 1 hesap böyle olmuş ne yapmamız lazım giremiyoruz dahi

Bende şimdi gördüm bi kanalda ama telifle ilgili olduğunu sanmıyorum.. Sunucu hatası yazıyo..

var olan partner kanallar ve adsenseye bağlı kanallarımın hiçbirine giremiyorum hayırlı ugurlu olsun:)

Hepsinde aynı hatayı alıyorum ..

Şu anda youtube a bile giremiyorum durum o kadar vahim arkadaşlar:D

Son düzenleme:
çerez sildim farklı pc denedim modem resetledim olmadı yt kaynaklı bizim yapabileceğimiz birşey yok gibi

dun geceden beri ugrasıyorum cozum bulamadım son bi kaç taktik denedim olursa paylasıcam

Merhaba,

geçmiş dönemlerde neredeyse her kanalda çıkıyordu. O kanalda çok fazla işlem olunca youtube spam olmadığını ama çok işlem gerçekleştiğini düşünüp belli süre kullanımını durduruyor. Bu süre 10 dkda olabilir 48 saatde. Örneğiniz bir anda aşırı video silme veya video ortası reklam girme gibi durumlarda çıkar

Merhaba,

geçmiş dönemlerde neredeyse her kanalda çıkıyordu. O kanalda çok fazla işlem olunca youtube spam olmadığını ama çok işlem gerçekleştiğini düşünüp belli süre kullanımını durduruyor. Bu süre 10 dkda olabilir 48 saatde. Örneğiniz bir anda aşırı video silme veya video ortası reklam girme gibi durumlarda çıkar

Onlar geçiciydi hocam boş kanalı music nations'a bağlamaya çalışırken bende de bu problem oluştu bu gibi nedenlerden olduğunu düşünmüyorum açıkçası geçici de olmayabilir bu durum.

Arkadaşlar 2 günde 3 defa yaşadım bu problemi ve bu problem sonrasında kanallarım kapandı üstüne soğuk su içtim fakat bende dün youtube dahi giremiyordum bugün tekrar girdim arada açık 2 kanalım kalmış diğer kanallarımın tamamı gitmiş paralar nolucak merak ediyorum.

Kanallarım arasında sadece birine şuanda giremiyorum onunda mail kutusuna baktıgımda ihtar yediğimi gördüm. Kanal partner ve ilk ihtarını yedi, muhtemelende atılacak partnerden.

Çözümü yazıyorum
m.youtube.com
olarak giriş yapın.
Telif yemişsiniz malesef

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri