500 internal server error

Sorun geceden beridir var umarım kısa sürede halledilir.

sorun hakkında ilginc bir not dusmek istiyorum.

bu para kazanmaya kapatma faciasindan sonra actıgım yeni kanallarda bu hatayı alıyorum 1 saattir..1 tane eski silmedigim para kazanmaya kapalı kanal var..ilginçtir ki onda bir hata almıyorum..

umarım basit her zaman ki gibi bir hatadir:x

Evet Bazı kanallarda oluor. Hepsinde sorun yok.

ban lama değil dimi music videosu koydum dedim şimdi banladılar :)

Sık sık yaşanmaya başladı hayırlısı

şimdi bende yaşadım ama başka hesabla girdiğimde sorun yoktu.

Sorun devam ediyor dün akşamdan beri. Hiç bu kadar uzun sürmemişti.

Bende de 1 saat önce yükledigim videolara para kazanma gelmiyor :S bir güncelleme olabilir.

Aynen aktif edemiyorum hala para kazanmayı bi sürü izleme boşa gitti ah

Aynen aktif edemiyorum hala para kazanmayı bi sürü izleme boşa gitti ah

Alt kanal çalışıyorsan aynı hesaba bağlı diğer alt kanallardan daha önce adsenseye bağladığın kanalı seç eğer para kazanma özelliklerine girebiliyorsan ordan adsense değiştire tıkla ve tekrar hesabı değiştirden adsenseye bağlıcan kanalı seç budurumda ekran sonraki adıma geç seçeneği ile açılacak ve adsenseni bağlayabileceksin.

Bunu ana hesap için uygulayabilirmiyiz, ana kanal çalışıyorum

---------- Mesaj saat 22:49:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:44:55 civarında gönderildi. ----------

Para kazanmayı devre dışı bırakıp tekrar aktifmi yapayım napayım, haketen partnere geçmek lazım umarım başvuru cevabı gelir ya bu ne bıktım yeşil yancak diye aptal şey

aynı hata bende de başladı düzenleyemiyorum....

son 1 saattir kanallarımın bazıların da bu sorun olmaya başladı.

video inceleniyoken para kazanmayı aktif hale getiriyodum.şimdi video düzenle kısmına girince bu uyarıyı alıyorum.bu açığı kapatmak adına yapılan bişey olabilirmi

hiç dokunmuyorum an itibariyle sadece yüklüyorum bari kanal güncel dursun , para kazanmayı aktif etmiyorum sistem sapıtıcak iyice yoksa, sonra kapatamıyorum bide .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri