500 tane vıdeoyu bırden ındırıp edıtlemek

• Kullanıcı frnvr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

frnvr

Kayıtlı Üye
Arkdaslar bır yabancı sıtede dolasırken bır konu ıle ılgılı bırcok vıdeobuldum 500 den fazla hepsı 5-15 dk arası vıdeolar dahafazlasıda var bunları ındırıp yt kanalıma atmak ısıtıyorum yt de arasıtrdım bu tur vıdeolar kesınlıkle yok.

Bu kadar vıdeoyu nasıl ındırıp edıtleyebılıırm toplu ındırıp toplu edıtlemek ısıtoyrum yardımcı olurmusnuz

indireceğin yer videoyap botu ile entegreli ise site ordan çekim yapabilirsin.

Free video downloader sürekli kullanıyorum. Sadece toplu indirme için

telefondan giriyorum, yazım hatası varsa affola...

free video downloader ıdenıyorum arkdaslar fıkırlerınızı beklıyorum bıde toplu olarak nasıl ozgunlestırebılırım ne olur ne olmaz

videoyap ile görüş özel bot yazıyorlar siteler için yanlış bilmiyorsam
siteden video çekmek için yani

paraya kacmadan yanı kendım yapabılebcegım bır sekıl yokmu toplu olarak ındırıyım

---------- Mesaj saat 12:01:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:40:23 civarında gönderildi. ----------

Gunceldır arkdaslar free vıdeo downloader ındırdımkurdum daha sonraprogram rıptıger adlı programıda ındırmemı ıstedıındırmedım ama olmuyor

A tube Catcher ile listesinde olan sitelerden toplu indirme yapabilirsin.
Ayrıca bir çok extra özelliğe de sahip
Ücretsizdir bir incele istersen.

Eğer dediğin siteler burada varsa bu program da işine yarayabilir çok kullanmıştım bir çok siteden teker teker indirme yapabiliyorsun.

Olmadı arkdaslar ındıremedım

---------- Mesaj saat 12:40:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:39:48 civarında gönderildi. ----------

Indıremıyorum bır turlu galıba 500 tane vıdeoyu ındırcem tekerteker :(

---------- Mesaj saat 13:20:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:40:35 civarında gönderildi. ----------

bır turlu bulamadım ıdm crack olan warmı elınde arkdaslar

---------- Mesaj saat 15:20:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:20:51 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar k.bakmayin guncelledigim icin ama bilen vardir aramizda nasil toplu olarak indirebilirim

video spin blaster diye bir video edit programı var fakat ücretli sürümleri var hep piyasada yani senin ve benim aradığım şey full sürümünü ücretsiz bulamadım araştırıyorum hala.

Yabancı sitenin adını ve konuyu alabilir miyim lütfen :D:D şaka bir yana videoyap botunu denemeni tavsiye ederim ileride de işine çok yarar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri