500 TL Ödüllü Videoyap Kazanma Taktikleri (E-book) yarışması

Web_Scripti

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.videoyap.com
Merhaba Arkadaşlar,

Videoyap.com botu kullanarak aylık 5.000 TL ve üstü kazanan arkadaşlar okursa sevinirim. Diğer arkadaşların zaman kaybetmesini istemem.

E-book'da olması istenenler:

Para kazanmak için videoyap botuyla neler yapıyorsunuz ve nelere dikkat ediyorsunuz? Analytics kazanç görüntüleri ile birlikte anlatım.

Katılımcı arkadaşlar sadece destek bölümünden yazsınlar. Bu bölümde kimseye nazar değmesini istemiyorum.

Not: Katılımcı kişilerin kanalları kontrol edilecektir. Birbirimizi kandıracak işlemler yapmayalım.

Yarışma Sonlanma Tarihi : 24.05.2014

Yarışma sonlandırılmıştır. Kazanan arkadaşa destek bölümünden yazıyorum.

Youtube Para Kazanma Taktikleri Yarışmasının 1.Sine ait E-book:

http://www.videoyap.com/videoyap_kazanma_yontemleri.pdf

Son düzenleme:
adamlar hem kazandırıyo hem kazanmayı öğretiyo :D yakında bot kapımıza kadar parayı getircek

Öncelikle seni tebrik ederim üstad hem kazanıyor hem de kazandırmak için çabalıyorsun ancak kafama takılan şey şu ki her ne kadar paylaşım ruhu geniş insanlarla dolu olsak da ! 500 tl ödül için aylık 5 bin ve üstü kazanan biri yöntemini ve incelikleri anlatır mı ?

usta haklısın ama şöle bişi var şimdi şöle bişi var aylık 5000 bin + kazanıyosun ve bunu yazarak zaman kaybetmek yerine işine devam etse zaten 500 tl daha kazanır bu birikimlerini ve tecrübelerini bence kimse anlatır diye düşünmüyorum o yaptığı taktiği siz paylaşcanız büyük ihtimalle o alan kişi 500 tl kazanır ama zaman geçtikde herkez onun yaptığını yapıcak 5000 tl kaybı olcak belkide o tecrübeler birikimler boşa gidecek

iyiymiş her forumda dişini tırnağına taksın tecrübe kazansın sonra bunu şöyle yapıyorum diye yazsın oh ne ala sonra herkes ona yönlensin kimse de kazanamasın... paylaşım güzel bişeydir o ayrı konu ama bu çok mantıksız geldi kısır döngü olacaktır. zaten ciddi gelir elde eden arkadaşlarda açıklayacağını sanmıyorum

Tek video Yüklediğim özel kanallarıma Etiket ve ve Açıklama bilgisini kendim Ayarlıyorum,çünkü bot etiket ve açıklama kısmını videolarla alakasız bir şekilde özgünleştiriyor,spam kanalları fazla olduğu için önemsemiyorumda ama özel kanallarım için etiket ve açıklama kısmına dikkat ediyorum...
Hayırlı çalışmalar diliyorum

adamlar hem kazandırıyo hem kazanmayı öğretiyo :D yakında bot kapımıza kadar parayı getircek
Youtube derya deniz. Aylık milyarlarca tl parayı youtube dan kazandırıyoruz. Ama kazanamayan çok arkadaş var. Serkan üstadın konularını okumayan çokda arkadaş var. Birde bu şekilde bir kapı daha açalım istedik.
Sadece 1 ödül mü var ve oda 500 tl mi?
Evet hocam, bir önceki yarışmada birden çok ödül koydum fakat bunda çok talep olmaz. Ve küçük hediyelere ihtiyacı olmaz arkadaşların.
Öncelikle seni tebrik ederim üstad hem kazanıyor hem de kazandırmak için çabalıyorsun ancak kafama takılan şey şu ki her ne kadar paylaşım ruhu geniş insanlarla dolu olsak da ! 500 tl ödül için aylık 5 bin ve üstü kazanan biri yöntemini ve incelikleri anlatır mı ?
O şekilde kazanan kişiler videoyap ile arasında duygusal bağ oluyor. Aslında ücretsiz isteyecekdim. Fakat ufakda olsa bir kazançları olsun istedim. Yoksa 3 günlük kazancı o para. ben şimdi 2-3 bin tl para versem kendimi üzmüş olurum. Para değilde çok güzel birşey çıkarsa gönlümden bir iphone 5 veya bilgisayar hediye edebilirim. Manevi hatıra olsun diye.

Hayırlara velise olur inşallah, yeniliklere devam...:cool:

gerçektende çok iyi bir davranış.durmadan kapanan kanallardan sonra böyle konu görmek beni çok sevindirdi

iyiymiş her forumda dişini tırnağına taksın tecrübe kazansın sonra bunu şöyle yapıyorum diye yazsın oh ne ala sonra herkes ona yönlensin kimse de kazanamasın... paylaşım güzel bişeydir o ayrı konu ama bu çok mantıksız geldi kısır döngü olacaktır. zaten ciddi gelir elde eden arkadaşlarda açıklayacağını sanmıyorum

zorunlu değilsin dostum istersen yazarsın adam ekstra çalışıp onuda yapar 1 saatini ayırıp 500 daha kazanır.. çok yanlış düşüncen..

edit: bu arada harika bir düşünce hocam eminim çok kişi çıkacaktır.. tebrik ederim

Merhaba arkadaşlar,

Videoyap içerisinde 125.000 kanal ekli. En kötü her kanal 16 tl para kazanıyor dersek. Aylık videoyap üyeleri 2.000.000 TL parayı youtube.com'dan alıyor demekdir. Peki youtube.com aylık üyelerine 900.000.000 TL öderken 2.000.000 TL rakamı çok düşük bir rakam değil mi? Bir arkadaş paylaşım yaptığında 2.000.000 TL kazanç 10.000.000 TL olmuş olsa youtube.com için birşey değişir mi? Bence hayır. Paylaşımdan kaçmayacağımıza eminim.

2 arkadaş destekden katılacağını beyan etti. Bir arkadaş aylık 12 bin tl, diğeri 9 bin tl kazanıyormuş. Kanallarını kontrol ettim kazançları o şekilde olmaları doğrudur. Bu işlemi yapacak arkadaşlar zaten bir hayır işleyecek diyebiliriz. Biliyorum 500 tl komik bir para. Ama o parayı kazanan kişiler zaten videoyap için yapacaklarına eminim. Katılıp, katılmamak size kalmış arkadaşlar. Sonuçta bazı arkadaşlar katılacak.

Videoyap.com 1.5 yıldır sizlere kazandırmak adına çalışıyor. Herşey sizin kazanmanız içindir. Çünkü siz kazanmadan bizde kazanamayız. 2 tarafda kazanamıyorsa ben paranızı en fazla 1 seferlik alabilirim. Amacımın bu olmadığını herkes biliyor. Videoyap buraya o şekilde gelmedi, o şekilde de bir yol izlemeyecektir.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] android telefonum kırıldı 1 ay önce iphone 5 alıcaktım.Şuanda sağlam ve spamla nasıl para kazanılır fikrini verebilirim hocam herkese 6aydır çalıştığım sektörü üstelik bu sektör herkesin bildiği sektörlerden :)

videoyaptaki en iyi kanalım bile günde 5$ kazanmıyor maalesef. ortalamanın altındayım ya da ortalamanız yüksek.

paylaşan olursa nasipleniriz,sınırlı yükleme ile nasıl kazanıyorlar o kadar erak ettim

Fikir süper yt serkan hocamızında dediği gibi büyük bir pasta ye ye bitmez umarım katılım çok olur :cool:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri