5000 bin izlenme %100 ama sıfır tıklama

C
  • Kullanıcı Cemil Canlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Hocam kanal yeniyse bikaç gün bekle. Adsenseden ürünlerden kontrol et

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bendede tam tersi tıklama alıyor fakat youtube'da para halen sabit duruyor sanırım eskisi gibi bir anda işleyecek para

Video arası açık yaa ben ne yapıcam günde 2-3k izleniyor..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Analytics kısmında şöyle başlayan bi yazı var mı
We undercounted views from .....

arkadaşlar geçen ay benim de başıma geldi..600 bin izlenim almasına rağmen analyatics net kazançlarımı göstermedi..ileti yazdım doru dürüst cvb vermediler ve geçen ayın kazancı hepten gitti..ayın 11 de düzeldi şuan bişey yok ama geçen ay en az bin liramı yedi google..inşallah paranızı alırsınız ama başıma geldi ben alamadım bilin

bende bu kanal kapnmalarından sonra botlara bağımlılıklarımın vermiş oldugu tembellikden sadece form okuyorum , adsenseye günlük 150 tl geliyo ama nerden geliyo kestiremedim eskiden 325 altına düşmezdim inş bu şu paramı alırım abd vds alıcam aylık 125 tlye onla devam edicem 65,000 video hakkım var onuda satacam.

videoların ortalama izlenme suresi ne kadar hocam?

kanalda 66 video var ama bu video tek patladı. video 1 buçuk saat. 15 dk arayla video içi reklam var. toplam izlenme süresi 213.645 ve %100 yazıyor birde fotodaki gibi uyarı veriyor. ama anlamadım çeviriden fln.

kanalda 66 video var ama bu video tek patladı. video 1 buçuk saat. 15 dk arayla video içi reklam var. toplam izlenme süresi 213.645 ve %100 yazıyor birde fotodaki gibi uyarı veriyor. ama anlamadım çeviriden fln.

neyse hocam yani bırakın bir bucuk saati 30 saniyelik videoda bile 5000 izlenmeye muhakak tıklanma olur.hiç tıklanma olmaması garip.kanalı adsense ile ilişkilendirdiginize eminmisiniz?tek ihtimal o geldi aklıma

hocam ben en yüksek bir binadan atlamaya gidiyorm allah belamı vermiş. kanalı adsenseye bağlamamışım :D unutmuşum :D şimdi ne olcak ? (kazancın iki katına çıksın inş MetalicCca )

Hocam nasıl başarıyorsunuz bu kadar çok tık almayı :D
Şaka bir yana kanalı yenı actıysan ve bugün cumartesi :)
maç özetleri eklediysen pekde anormel bu durum değil diyemıcem,
Gene anormal :D
Edit

:) herkesin maddi manevi kazancını arttırsın hocam eyvallah.yani 0 olması 5000 izlenmeye çok anormal illaki 1 tanede olsa olurdu.saglık olsun hocam bagla hemen vardır herşeyde bi hayır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri