TuKeNeCeGiZ
Yasaklanmış
Kanal Adi : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Alıcıya
Kanal Dili : Alıcıya
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi :
Abone Sayisi : 50.000
izlenim Sayisi : Tüm Zamanlarda 31 Milyon
Kanalinizda UYARI Varmi : Hayır
Kanaldaki video Sayısı : 7 Adet Video Vardır. Videolar gizlidir.
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Yok
Kanal Satis Fiyatiniz : 7.500 TL < 5.000 TL Pazarlık ve Tekliflere açıktır
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanal açılış tarihi 2012 yılı olup, Ortalama 50k küsür Abonesi olan, Yabancı dil, toplam 31 milyon görüntülemeli, 2 video 1 milyon küsür görüntülemeli ve gizli, içinde 700k, 200k, vs.vs. görüntülemeli ve gizli videolar var. Kanalda herhangi bir kazanç yok. Geçen yıl 1 telif aldığından dolayı ve ben 1 yıllığına dış göreve gittiğimden dolayı videoları gizlemiş bu şekilde bırakmıştım. Geçen yıl videolar aktifken aylık 4k TL ile 6k TL arasında geliri vardı. 2 Gün önce 60k Küsür abonesi olan bir kanalımı quize bağlarken bu kanalımı da bağladım.
Eksiklerim varsa ve sormak istedikleriniz varsa konu altından belirtebilirsiniz.
Kanal Kategorisi : Alıcıya
Kanal Dili : Alıcıya
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi :
Abone Sayisi : 50.000
izlenim Sayisi : Tüm Zamanlarda 31 Milyon
Kanalinizda UYARI Varmi : Hayır
Kanaldaki video Sayısı : 7 Adet Video Vardır. Videolar gizlidir.
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Yok
Kanal Satis Fiyatiniz : 7.500 TL < 5.000 TL Pazarlık ve Tekliflere açıktır
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanal açılış tarihi 2012 yılı olup, Ortalama 50k küsür Abonesi olan, Yabancı dil, toplam 31 milyon görüntülemeli, 2 video 1 milyon küsür görüntülemeli ve gizli, içinde 700k, 200k, vs.vs. görüntülemeli ve gizli videolar var. Kanalda herhangi bir kazanç yok. Geçen yıl 1 telif aldığından dolayı ve ben 1 yıllığına dış göreve gittiğimden dolayı videoları gizlemiş bu şekilde bırakmıştım. Geçen yıl videolar aktifken aylık 4k TL ile 6k TL arasında geliri vardı. 2 Gün önce 60k Küsür abonesi olan bir kanalımı quize bağlarken bu kanalımı da bağladım.
Eksiklerim varsa ve sormak istedikleriniz varsa konu altından belirtebilirsiniz.
Son düzenleme: