53 TL'ye kurdular, 200 bin TL'ye sattılar

Fernando

Kayıtlı Üye
İlginizi çekebilir arkadaşlar linki aşağıda;

53-tl-ye-kurdular-200-bin-tl-ye-sattilar--5692298.Jpeg

BUMERANG Ödülleri'nde 'en tarz blog' seçilen Yaşar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Yüksek Lisans Programı mezunları Kemal Kadirhan ve Didem Pulat tarafından 53 TL'ye kurulan 'sesliyemek.com' bloğu, sektördeki büyük bir yatırımcıya 200 bin TL'ye satıldı. İki genç girişimci, şirketin ortağı ve yöneticisi olmaya devam edeceklerini belirtti.

53 TL'ye kurdular, 200 bin TL'ye sattılar! - Milliyet Haber

Bu sitenin neresine 200k verilmiş yav yüksek bir trafikte yok ortada

50 kuruştan 106 mail alıp güzelce kanal yapsaydı daha kısa sürede 106 bin dolar kazanabilirdi :D youtuber gözü ile zarar etmiş :p

Güzel yemekler,güzel müzikler fakat 200b edecek birşey yok bence ortada overrated bir site

İş pazarlamada bitiyor. Bu site bende olsa 200k istemeye gözüm yemezdi açıkçası. 50 verseler bayram ederdim. Basit bi blog sitesi gördüğüm kadarıyla. Yemek tarifinin altına youtube linki koymakla sesli yemek mi olmuş oluyor. Haberi okuyunca değişik bir konsept canlanmıştı gözümde ama tam hayata geçirememişler sanırım düşüncelerini...

Son düzenleme:
marmelatlı bi tarif vardı altındaki youtube şarkısına tıkladım telif yemiş :D
neresi 200k ki bu sitenin bence tamamen reklam amaçlı bir site.
Dikkatinizi çektiyse sitede siyasi reklamlar var başkada bişe yoki bana öle geldi :)

http://prntscr.com/7b8b28

Son düzenleme:
gerçekten bu site 200 k TL ise benim sitemin 2 milyon tl olması lazım... WP'yle kurulmuş, bumerangdan hit çekmeye çalışan bir site... vallahi bir anlam veremedim

Wordpress bir site, tema desen responsive internette binlerce bulunan ücretsiz temalardan.

İçerikleri gezdim ama ses ile ilgili bişi göremedim. :D

Sidebar.php başlı başına saçma olmuş kurumsallaşacak bir sitede sidebar da etiketler vs gibi yer olmaz benim bildiğim. :D

Son bir bomba footer.php'de eksik kanal bir meta kodu. " meta name="robots" content="noodp,noydir"/> " :D

Bu kadar yoruma bu şarkı fena gider. :D

https://www.youtube.com/watch?v=icZ-OlVSvb4

200 bine alınan belki fikir değildirde alan adıdır. Bana alan kişi alan adını almış gibi geldi :D Sesli yemekleri anlatan bir site olsa ismide ancak sesliyemek.com olurdu. Alan adı çok sağlam.

İş pazarlamada bitiyor. Bu site bende olsa 200k istemeye gözüm yemezdi açıkçası. 50 verseler bayram ederdim. Basit bi blog sitesi gördüğüm kadarıyla. Yemek tarifinin altına youtube linki koymakla sesli yemek mi olmuş oluyor. Haberi okuyunca değişik bir konsept canlanmıştı gözümde ama tam hayata geçirememişler sanırım düşüncelerini...

Kesinlikle hocam,İş pazarlamada bitiyor. Sitemiz, global ekonomilerin yeni medya olgusunu göz önünde bulundurdukları şu dönemde kaldıraç görevini üstlenecek ve gelecekte dönütleri pozitif bir reaksiyon zinciri olarak.... bla bla bla

Satılırken orda olmak isterdim:)

İlk tarife girdim altında müzik telif hakları nedeniyle kaldırılmış, bu kadarda amatörce bir site neresi 200bin tl allah aşkına :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri