+54.000 Abone Eşleşenli Çizgi Film Kanalı Satlıktır

• Kullanıcı EaglePaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

EaglePaw

Kayıtlı Üye
Kanal Adi :
Kanal Kategorisi : Animasyon Çizgi Film Kesitleri ( Video uzunlukları 1-5 dk )
Kanal Dili : İngilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : Nisan 2017
Abone Sayisi : 54.xxx
Kanal Toplam Video Sayısı : +750
Günlük İzlenmesi : Günlük 25.000-30.000 izlenme alıyor
Toplam görüntüleme sayısı: +44 Milyon
Kanalinizda UYARI Varmi : Hayır kanalda topluluk uyarısı ve telif yoktur.
Kanalinizin Para Kazanması açık mı : Hayır başvuru yapılmış red yedi.
Kanal Satis Fiyatiniz : Kanala kafamda bir fiyat yok açıkcası sizlerin verdiği teklifi değerlendirip en yüksek teklifi verene kanalı vereceğim.

Kanal Hakkında : Kanalda çizgi film kesitleri ve bazı animation kesitleri mevcuttur. Kanal ile yaklaşık 3 aydır ilginlenemiyorum. İlgilenildiği ve video atıldığı taktirde hiti +100k ulaşıyor. Geçmişte ilgilendiğim zaman günlük hiti 200-300k atasına kadar çıkmıştı. Çizgi film içeriklerine hakim olan arkadaşların alması kanal ve kendisi açısından daha iyi olur ömürlük kanaldır.Kanal boşta durduğu için satma kararı aldım trafik için kanal arayanlar için kanal bire birdir.

İyi satışlar. Düşündüğün bir rakam yok mu

çoçuk kanalım var. Kanalı satana kadar link versem video sonuna ekleyebilirmisin :)

[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] [MENTION=27795]Hayalet301[/MENTION]
sizin gibi birçok kişi mesaj attı ücretli reklam vs verelim diye. Satılmazsa öyle olabilirim teşekkür ederim yorumlarınız için :)

-Güncel

sizin gibi birçok kişi mesaj attı ücretli reklam vs verelim diye. Satılmazsa öyle olabilirim teşekkür ederim yorumlarınız için :)

-Güncel

bence değerlendir boş durmasından iyidir.

-Güncel

O mesaj atanlardan biride benim zaten görmüşsündür. Nezaket icabı, olumsuzda olsa cevabın geri dönmen gerekir ki insanlar ona göre ne yapacaklarına karar versinler. Genel olarak konusuyorum , sizinle düzgünce iletişim kuran insanlara sanalda veya gercekte saygı gösterinki sizde saygı göresiniz.İyi satışlar

O mesaj atanlardan biride benim zaten görmüşsündür. Nezaket icabı, olumsuzda olsa cevabın geri dönmen gerekir ki insanlar ona göre ne yapacaklarına karar versinler. Genel olarak konusuyorum , sizinle düzgünce iletişim kuran insanlara sanalda veya gercekte saygı gösterinki sizde saygı göresiniz.İyi satışlar
2-3 mesaj gelince sizin mesajınız arada kaynamış kusura bakmayın hocam. Bu kadar tepkinize şaşırdım :)

izlenmelerin çoğunluğu 1-2 videoyamı yoksa kanal geneline mi ait ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri