550 Tl ye telefon önerileriniz

• Kullanıcı owl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

owl

Kayıtlı Üye
selamlar herkeze

telefon almayı düşünüyrum bütçem 550-600 tl dir şarjı uzun gidicek akıllı telefonlardan hangilerini önerirsiniz ??

bence 100tl daha kat gm discovery 16gb al :)

gm discovery 4gb side 650tl civarı

bence 100tl daha kat gm discovery al :)

aman hocam benden uzak dursun... bu 10 gün önce almıştım sıfır olarak 16 gb beyaz renk fakat bu akşam sinirlendim vurdum yere paramparça oldu ... şarj kablosu eksik olmuyo donuyo vs vs :) tavsiyeniz için teşekkürler

aman hocam benden uzak dursun... bu 10 gün önce almıştım sıfır olarak 16 gb beyaz renk fakat bu akşam sinirlendim vurdum yere paramparça oldu ... şarj kablosu eksik olmuyo donuyo vs vs :) tavsiyeniz için teşekkürler

valla ben internette felan baya araştırdım 700tl ye en iyi telefon discovery felan yazmışlardı... ben gelecek ay discovery alıcam :)

valla ben internette felan baya araştırdım 700tl ye en iyi telefon discovery felan yazmışlardı... ben gelecek ay discovery alıcam :)

hiç tavsiye etmm üstadım hiç girme.. 3g kullanımında ve ekran ışığı full açık sekilde yarım gün şarjı gidiyo.. benden bi dosttavsiyesi aman diyim almayın

iphone s4 al dicemde 2 ci el temiz bulmak zor ben buldum memnunum sarji ortalama 36 saat filan dayanıyor fazla internette sorf yapmazsan tabi

Motorola Atrix işini görür yalnız update almak istiyorsan 4G miydi o versiyonu alman gerekiyor

Gözük kapalı Bir S3 Al Her türlü İşini görür..

Hocam bende 4-5 aydır discovery kullanıyorum bu söylediklerinin hiçbiri olmadı :confused: demek hepsi sana denk gelmiş :D

Piranha zen vardi galiba bi bak kasasi hosuma gitmisti ikinci el istersen kullanmakta oldugum optimus g ye bakabilirsin yari yolda birakmaz

Sent from my LG-E970 using Tapatalk

Discovery alma diyenler neye göre alma diyor anlamıyorum 4 aydır kullanıyorum 16 gb. beyaz on numara beş yıldız :D

General mobile discovery kullanıyorum fiyatı ucuz herhangi bi sorunda yok gayet güzel bi telefon ben memnunum tavsiye ederim :)

General mobile discovery kullanıyorum yaklaşık 6 aydan beri.Hiç bir sorunla karşılaşmadım

Doğru okumuşsun kardeşim 700 tlye alınabilecek en iyi fiyat performans cihazı discoverydir. Gta vice city, gta san andreas gibi 1-2 gb boyutundaki oyunları tık demeden çalıştırıyor.

Şarjı 3g açık ekran ışığı full şekilde gün sonunda %60lara falan düşüyor. Dakika başı internete bağlanırsan her telefonun şarjı çabuk biter discovery ile alakası yok onun :D

Kamerası desen aynı segmentteki s3ten de s3 miniden de daha kaliteli çekim yapar. Ekranı ips hd ekran çok kaliteli görüntü veriyor.

Yine aynı segmentteki samsung, htc modelleri desteği şimdiden kesmişken gm yetkilileri kitkat geleceğini kesin doğruladılar. İyi düşün bana güven :)

İfşaya girmese discovery ile çektiğim özgün videolarımı paylaşırdım ben alırken böyle kaliteli video çekeceğini hiç düşünmemiştim, özellikle özgün çalışmak isteyip kamera alamayan arkadaşlara tavsiyemdir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri