56 Bin İzlenme 0 Kazanç ?

sametsahin

Kayıtlı Üye
kanal.png

Kanalımı açalı 18 gün oldu arkadaşlar resimde gördüğünüz gibi 56bin izlenmem var fakat, kazançlarım hep sıfır görünüyor ? Youtube hesabım adsense ile ilişkilendirildi, Başka kanallarım da var onların izlenmeleri bu kadar fazla değil fakat küçük bi miktar kazançları var. Onlar adsense hesabıma yansıyor ve analysticde görünüyor. Ne gibi sorun olabilir çözemedim ? Bu durumla karşılaşan arkadaşlar var mı ? Emeklerimin karşılığını alamayacak mıyım ? Şüpheliyim.

Deneyimlerini yazan arkadaşlara teşekkürler.

kanal.png

Kanalımı açalı 18 gün oldu arkadaşlar resimde gördüğünüz gibi 56bin izlenmem var fakat, kazançlarım hep sıfır görünüyor ? Youtube hesabım adsense ile ilişkilendirildi, Başka kanallarım da var onların izlenmeleri bu kadar fazla değil fakat küçük bi miktar kazançları var. Onlar adsense hesabıma yansıyor ve analysticde görünüyor. Ne gibi sorun olabilir çözemedim ? Bu durumla karşılaşan arkadaşlar var mı ? Emeklerimin karşılığını alamayacak mıyım ? Şüpheliyim.

aynı sorun bendede var bugun sadece kazandığım yansıdı ondan önce kazandıklarım yansımadı

Adsensese yansıma yoksa, reklam çıkmıyordur

Envoyé de mon GT-I9100 en utilisant Tapatalk

---------- Mesaj saat 00:23:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:22:37 civarında gönderildi. ----------

---------- Mesaj saat 00:23:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:23:02 civarında gönderildi. ----------

---------- Mesaj saat 00:23:02 civarında Adsensese yansıma yoksa, reklam çıkmıyordur

videoların hepsinde reklam çıkıyor :) farklı pc ve farklı internet bağlantılarından denedim.

kanal.png

benimde bi ara başıma gelmişti ve sonradan farkına vardım ki bir yerde bi yeri eksik bırakmışım o da şuydu. gmail i adsense kaydedip onayladıktan sonra youtube kanalına girip kanal ayarlarından>>>"Para kazanma ayarlarını grüntüleyin" e girip oradan adsense bağlantısını onaylamayı unutmuştum. belki sizdede aynıdır hocam bir bakın kanal ayarlarına.

bugün benm videolar süper izleniyor ama hiç birinde reklam çıkmıyor ayrıca bir video ekledm 15 dk önce 58 izlenm aldı ama ondada soru işareti var para işareti çıkmıyor

benimde bi ara başıma gelmişti ve sonradan farkına vardım ki bir yerde bi yeri eksik bırakmışım o da şuydu. gmail i adsense kaydedip onayladıktan sonra youtube kanalına girip kanal ayarlarından>>>"Para kazanma ayarlarını grüntüleyin" e girip oradan adsense bağlantısını onaylamayı unutmuştum. belki sizdede aynıdır hocam bir bakın kanal ayarlarına.

onu kontrol ettim orda bi sıkıntı yok başkan. 20 gün olacak izlenme gün geçtikçe artıyo ama yine sıfır sıfır sıfır. ah be abi ağlamak istiyorum :D

bendede bi video patladı bi ara. sadece gösterimler yansıyordu 4-5 gün sonra kazançlarda yansımaya başladı :D ama bu kadar izlenipte para kazandırmayan videolarım var.kopya videolarda özellikle

bendede bi video patladı bi ara. sadece gösterimler yansıyordu 4-5 gün sonra kazançlarda yansımaya başladı :D ama bu kadar izlenipte para kazandırmayan videolarım var.kopya videolarda özellikle

valla emeğimize yazık :D aldığımız hitler boşa mı gidecek şimdi ?

Abone getirsinler yeter :D

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adsense baglantisinda sorun yoksa gelir bence :D adsensede tiklamalar gorunuyormu

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kanal.png

Bu durumu forumdan bir arkadas yasadi ve israrla adsense bagini yaptiginiidda etti bende israrlar

ya adsense bagini yapmadiniz dedim ya sistemsel sorun var dedim yada reklam cikmiyor

diger 2 secenek dusuk ama birinci neden yuksek dedim.

en son team ile baglandim ve dedigim gibi adsense iliskilendirmesini yapmamisti :)

Sen birdaha kontrol et sizi kandiran reklam cikmasi reklam cikar adsenseye baglamadanda reklam cikar

Bu durumu forumdan bir arkadas yasadi ve israrla adsense bagini yaptiginiidda etti bende israrlar

ya adsense bagini yapmadiniz dedim ya sistemsel sorun var dedim yada reklam cikmiyor

diger 2 secenek dusuk ama birinci neden yuksek dedim.

en son team ile baglandim ve dedigim gibi adsense iliskilendirmesini yapmamisti :)

Sen birdaha kontrol et sizi kandiran reklam cikmasi reklam cikar adsenseye baglamadanda reklam cikar

abicim bundan eminim :) adsense etkin diyor. buyur işte bu da kanıtı ?

adsense.png

abicim bundan eminim :) adsense etkin diyor. buyur işte bu da kanıtı ?

adsense.png

Videolarin ne tur ?

Topluluk kuralini ihlal edecek cinsden ise Reklam cikmaz

Gerci ciktigini soylemistiniz...

Tuhaf team viwer kullaniyorsaniz ozelden ID ve SIFRE atin beraber bakalim atin baglaniyim 10-15 dk daha burdayim

Videolarin ne tur ?

Topluluk kuralini ihlal edecek cinsden ise Reklam cikmaz

Gerci ciktigini soylemistiniz...

Tuhaf team viwer kullaniyorsaniz ozelden ID ve SIFRE atin beraber bakalim atin baglaniyim 10-15 dk daha burdayim

dizi çalışıyorum. ne yazık ki bugün telif ihtarı aldık :) yt özelliklerimizi kısıtladı. Nazar değiyor abi ya :D

aynı durum bendede var. Yalnız benim kanal eskiden açılmıştı sonra etiketlerin içerisinden +18 bir kelimeden dolayı kanal para kazanmaya kapatılmıştı. Bende bütün videoları sildim kanalı o halde bırakmıştım. Sonra aradan baya zaman geçti kanalı öylesine bir bakayım dedim tüm özellikler aktif olmuş ama gel gelelim izlenim var kanal para kazanmıyor görünüyor.

Videoları editlerip yüklüyorum birde direk kopyada değil :)

uxs36.gif

uxs77.gif

uxs7v.gif

valla 1 tane telif ihtarı aldım star tv'den o yüzden kanal aktif ama artık yükleme yapmıyorum, 56binden 80bine fırlamış izlenme ama hala kazançlar sıfır en azından 1$ kazansaydık eyiydi :D yaklaşık 3 haftadır bu kanalla uğraşıyodum, keşke bilmediğim dizilere atlamasaydım belki düzelirdi diyorum ama bu sorunun çözümü yok galiba.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri