56k Komedi sayfası satılık

• Kullanıcı maex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Facebook Sayfa Alış - Satış

maex

Kayıtlı Üye
Facebook Sayfanızın linki : https://www.facebook.com/Ogrenci.YB33?ref=ts&fref=ts
Facebook Sayfanızın içeriği : Komedi
Sayfanızın Üye Sayısı : 56.147
Günlük ortalama eklenen yeni üye sayısı : Ortalama günlük 100-300 arası
İstenen Ücret : 250 Tl
Ödeme Şekli : Ziraat Bankası, İş Bankası, Misli
Eklemek istediğiniz ekstra şeyler: Panelsizdir organikdir

Facebook Sayfanızın linki yazınca sorun olmuyormu ? forum kurallarına aykırı değilmi ?

Sayfanın %50 sinden fazlasının panel ile kasıldıgını da yazsaydın.

Sayfanın %50 sinden fazlasının panel ile kasıldıgını da yazsaydın.

benim kastıgım sayfayı benden iyimi bileceksin milletin diline tutulmuş panel hit düşük panel begeni olmasın panel bilip bilmeden konuşma ! şunu söyleyim sana panelle kasmısın demekle hakkıma giriyorsun.. bende bunun dışında dünya kadar sayfa var panelli sayfa istiyorsan panellide getirim sana bundan sonra laflarına dikkat et birader!

maex sakin olmalısın eksik bilgi verirsen böyle sorunlar yaşarsın. konunda belirticektin %100 organik veya şukadar organik şukadar bilmem ne diye

ayrıca arkadaş hiçte haksız gelmedi bana 56binlik bi sayfada yorumların %99u spam yapmış olduğun paylaşımların paylaşım oranı %1 bile değildir beğenilerde abone sayına göre %1-2 falandır heralde görünen buyken sen ne diye sinirlenip çıkıştın ayıkamadım gerçeği söylesende alıcı bulabilirdin.

benim kastıgım sayfayı benden iyimi bileceksin milletin diline tutulmuş panel hit düşük panel begeni olmasın panel bilip bilmeden konuşma ! şunu söyleyim sana panelle kasmısın demekle hakkıma giriyorsun.. bende bunun dışında dünya kadar sayfa var panelli sayfa istiyorsan panellide getirim sana bundan sonra laflarına dikkat et birader!

Bence sen satarken kimsenin hakkina girme. Benimde konum var az asagida. 48k sayfa satiyorum. Gonderilerin toplam erisim sayilarini bile koydum. Sayfama guveniyorum cunku, full organik. Eger panelse bile bunu belirt, bu isin icinde olan adam bilir zaten. Elestiriyede acik ol, herkes konuna olumlu yorumlar atacak degil.

Bence sen satarken kimsenin hakkina girme. Benimde konum var az asagida. 48k sayfa satiyorum. Gonderilerin toplam erisim sayilarini bile koydum. Sayfama guveniyorum cunku, full organik. Eger panelse bile bunu belirt, bu isin icinde olan adam bilir zaten. Elestiriyede acik ol, herkes konuna olumlu yorumlar atacak degil.

sayfa panel deyil diyoruz sen gelmiş panel oldugunu belirt diyorsunuz bu işlerden anlayıpda eleştiri yap o zaman bilip bilmeden konuşma;)

maex sakin olmalısın eksik bilgi verirsen böyle sorunlar yaşarsın. konunda belirticektin %100 organik veya şukadar organik şukadar bilmem ne diye

ayrıca arkadaş hiçte haksız gelmedi bana 56binlik bi sayfada yorumların %99u spam yapmış olduğun paylaşımların paylaşım oranı %1 bile değildir beğenilerde abone sayına göre %1-2 falandır heralde görünen buyken sen ne diye sinirlenip çıkıştın ayıkamadım gerçeği söylesende alıcı bulabilirdin.

sorulabilir panel varmı yokmu diye direk ön yargılı olunmaz bende sayfa cok var hepsinden ilgilenemiyorum ilgilenilmesede hitler düşük oluyor ;)

sayfa panel deyil diyoruz sen gelmiş panel oldugunu belirt diyorsunuz bu işlerden anlayıpda eleştiri yap o zaman bilip bilmeden konuşma;)

İşte bizim Türk milleti '' ;) '' şu smiley'i kullanınca laf koyduğunu zannediyor. Ben sana panel olduğunu yada olmadığını belirt demedim. Eğer ''Uzun zamandır sayfayla ilgilenmiyoruz, o yüzden beğeniler ve toplam erişimler düşüktür'' deseydin anlayışla karşılardım. Fakat aktif 56k sayfanın böyle beğeniler alması hiç de organik gibi durmuyor. Hayırlı satışlar

İşte bizim Türk milleti '' ;) '' şu smiley'i kullanınca laf koyduğunu zannediyor. Ben sana panel olduğunu yada olmadığını belirt demedim. Eğer ''Uzun zamandır sayfayla ilgilenmiyoruz, o yüzden beğeniler ve toplam erişimler düşüktür'' deseydin anlayışla karşılardım. Fakat aktif 56k sayfanın böyle beğeniler alması hiç de organik gibi durmuyor. Hayırlı satışlar

burada kimseye laf koydugum filan yok işime bakarım ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri