GENE SAĞLAM BİR PROJE İLE KARŞINIZDAYIM
YATIRIMLIK PROJE
Site 4 buçuk yıldır yayında ve 3 yıl 2000 üzeri kazandırdı. Tam zamanlı vakit ayırmam gereken başka işlere giriştik bu yüzden bu siteye fazla vakit ayıramadık. Şu an sadece 1 editör var günde 2-3 içerik açılıyor önceden günde 15-20 içerik giriyorduk. Başka editör bulamıyorum bende ilgilenemiyorum bu yüzden siteye yazık olacak böyle giderse, ilgilenebilecek birine devretmek istiyorum.
5K Ziyaretçi hitine sahip wordpress
Bayanlara özgü genel tüm bilgi paylaşımı içerikli
Marka Tescili bulunan
%100 Özgün
Alexa 5k (ama 1k idi bir zamanlar)
Hürriyet Yazarkafe platin üye teklifler 35 TL geliyor ve içerik paylaşımı yapılıyor.
Adsense onaylı sorunsuz
9000 konu var 50-100-200-300 kelimelik içerikler büyük bir çoğunluğu ücretli yazdırıldı.
Mobil teması var
Sitenin teması 4000 TL'ye özel yaptırıldı
Önceki teması 1000 TL'di hepsi devredilecek
Dedike sunucu üzerinde barınıyor 250 TL aylık sunucu kirası ödeniyor (Hitinin çok yüksek olduğu zamanda geçmiştik dedike sunucuya o zaman 3000 TL kazandırıyordu ve 250 TL gayet iyiydi. Ayrıca şu an sunucumuzda 5 site var siz kendiniz daha düşük maliyetli sanal sunucuya geçirebilirsiniz.
Ya da sunucu komple devredilir.
Aylık 3500 TL kazandırmış bir web site
Şu an adsense 1000 TL kazandırıyor. Ekstra reklamlarda 300-500 TL kadar geliyor.
İlgilenilmeye başlanınca kısa sürede toparlayabilir.
CİDDİ OLDUĞUNA İNANDIKLARIMA GOOGLE ANALYTICS ERİŞİMİ VERİLECEK
İstediğimiz Ücret: 30.000 TL Pazarlık ve Tekliflere açığız

ÖNCEKİ ADSENSE KAZANÇLARI ve BUNLARIN YAYINDA EK REKLAM GELİRLERİ VARDI

Tam zamanlı işe girdiğim için vakit ayıramıyorum.
Aynı isimle kadın dergisi yayını yapmayı planlıyorduk büyük hedeflerle kurduk ama vakit ayıramıyorum başka işlere yoğunlaştım.
Güven vermeyen kişilere site ismi bilgisi verilmeyecek.
Lütfen ciddi yatırım yapmak isteyen ve düzenli olarak ilgilenebilecek kişiler iletişime geçsin.
CİDDİ OLARAK SADECE YÜZYÜZE GÖRÜŞÜLECEK
---------
Teklifler değerlendirilecektir sitenin gerçek ederini bu işlerden anlayanlar çok iyi bilir bu yüzden ciddi düşünenlerin komik rakam teklif edeceğini sanmıyorum.
SADECE CİDDİ ALICILAR SKYPE EKLESİN:
lacoste6159