6 adet telif ban yok

• Kullanıcı conrand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

conrand

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
bir videoyu part halinde yayınladım dizi gibi 5 part iyi de para getirdi fakat daha önceden bir adet, bu 5 parttan da 5 adet telif ihtarı yedim fakat kanalımda para kazanma aktif askıyada alınmadı ihtarlar bölümünde 6 adet ihtar görünüyor hepsıde aynı kategorı.Neden banlanmadım bilgisi olan var mı kanalı özele çekip beklesem mi acaba diye düşünüyorum diğer videoların kazançları için. Önerilerinizi bekliyorum

telif yemek videonun altında yazan üçüncü taraf yada telif hakkı nedeniyle kaldırıldı değil gerçek telif videonun sahibi size yollar kabul edersiniz yada geri çeker 3 defa aynı telifi yedimi kanalınız kapatılır

telif yemek videonun altında yazan üçüncü taraf yada telif hakkı nedeniyle kaldırıldı değil gerçek telif videonun sahibi size yollar kabul edersiniz yada geri çeker 3 defa aynı telifi yedimi kanalınız kapatılır

3. taraf değil kardeşim video sahibi yolladı hert parta ayrı telif İHTARI yedim

---------- Mesaj saat 02:55:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:52:29 civarında gönderildi. ----------

Durum budur RESİM LİNKİ = Screenshot by Lightshot resimde ihtarlar havada uçuyor ama para kazanma aktif kanal askıda değil :/

3. taraf değil kardeşim video sahibi yolladı hert parta ayrı telif İHTARI yedim

---------- Mesaj saat 02:55:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:52:29 civarında gönderildi. ----------

Durum budur RESİM LİNKİ = Screenshot by Lightshot resimde ihtarlar havada uçuyor ama para kazanma aktif kanal askıda değil :/

ben bu teliften geçen sene 16 tane yedim acunun vidoelarından birşey olmadı :D ama ilerde kanalın kapanır bunlar

1 tane ihtar yemişsinizdir.Adam 10 tane videosu için tek ihtar göndermiştir.Ayrı ayrı gönderse kanalınız kapanmıştı zaten.

ben bu teliften geçen sene 16 tane yedim acunun vidoelarından birşey olmadı :D ama ilerde kanalın kapanır bunlar

sıkıntı yok kapansın yedegı aynı ıcerıkle var içindeki 300 doları versinler sorun olmaz :) gül gibi geçinmeye devam ederiz :P

---------- Mesaj saat 03:22:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:21:14 civarında gönderildi. ----------

1 tane ihtar yemişsinizdir.Adam 10 tane videosu için tek ihtar göndermiştir.Ayrı ayrı gönderse kanalınız kapanmıştı zaten.

evet aynı anda göndermiş olabılır tek saymıştır şuan 2/3 dür diye tahmin ediyorum bende baska bır mantıklı acıklaması yok sanırım teşekkürler ilgilendiğin için

evet toplu ihtar gönderirse tek ihtarmış gibi işlem görüyor.

bende de var böyle. toplamda 3 ihtar var ama 2'si birlikte gönderilmiş o yüzden tek ihtar gibi duruyor.

evet toplu ihtar gönderirse tek ihtarmış gibi işlem görüyor.

bende de var böyle. toplamda 3 ihtar var ama 2'si birlikte gönderilmiş o yüzden tek ihtar gibi duruyor.

peki o videolarının parasını alabılıyormuyuz telif yiyen videoların

Aynı kişiden aynı anda yapılan telif ihtarları tek bir telif olarak işliyor sanırım. Digiturkten bende yemiştim 3 tane telif aynı anda geldi 1 telif olarak görünüyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri