6 AY Sonra , Kanaldaki Kazançlar ?

• Kullanıcı kptncksprv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

kptncksprv

Yasaklanmış
Arkadaşlar sorum şu ; Benim tüm kanallarım para kazanmaya kapatıldı , 6 ay sonra eğer tekrar açılırsa içindeki para 6 ay sonra hesabıma yansır mı?

Arkadaşlar lütfen !! bilen yokmu eğer oluyorsa tüm videoları silecem

valla herkes bu soruyu cok merak ediyor ama kimse net bişey bilmiyo :)

Guzel kardesim bunun cevabi daha once acilan konularda hep verildi.Kimsenin basina gelmedigi icin,kimse bu soruna tam olarak cevap veremez.Fakat su bir gercek ki,para kazanmasi kapanan kanallarin parasi,adsense'e yansimiyor ve odenmiyor.

bence yansımaz.
Çünkü o ay kazançlar yansımayacağı için.

valla herkes bu soruyu cok merak ediyor ama kimse net bişey bilmiyo :)

bende şimdi kararsız kaldım kanallardaki videoları sileyimmi silmeyeyimmi , çünkü gelen mailde 6 ay sonra adsense hesabınız iyi durumda ise para kazanma tekrar aktif edilebilir diyor :

---------- Mesaj saat 18:48:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:46:38 civarında gönderildi. ----------

Guzel kardesim bunun cevabi daha once acilan konularda hep verildi.Kimsenin basina gelmedigi icin,kimse bu soruna tam olarak cevap veremez.Fakat su bir gercek ki,para kazanmasi kapanan kanallarin parasi,adsense'e yansimiyor ve odenmiyor.

ama 6 ay sonra tekrar aktifleşirse diyorum , kanalların önceki kazançları bir şekilde yansıması gerkmezmi ?

Yeni mail ve kanal ac,simdikileri silme.

bende şimdi kararsız kaldım kanallardaki videoları sileyimmi silmeyeyimmi , çünkü gelen mailde 6 ay sonra adsense hesabınız iyi durumda ise para kazanma tekrar aktif edilebilir diyor :

---------- Mesaj saat 18:48:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:46:38 civarında gönderildi. ----------

ama 6 ay sonra tekrar aktifleşirse diyorum , kanalların önceki kazançları bir şekilde yansıması gerkmezmi ?

yansımaz. o mantıkla gidilirse herkes maç ve +18 videolar ( çabuk hit alan kategoriler ) yüklerdi.

parayı kazandığın ay ın üzerinden 6 ay geçtiği zaman kazançlar yansımıyor. :D

Hayır kesinlikle yansımıza aynı zamanda bu süre zarfında kanalı'nın İzlenme/Görüntülemeler adsense hesabında gözükmez. Aynı şekilde 6 ay sonra kanal tekrardan aktif hale gelirse o gün itibari ile tekrardan para kazanmaya başlar ama inşa-Allah kanalın 6 ay içerisinde telif ihtarından telef olmazsa.

Parsi gelmeyecek diye silmene gerek yokki. Bu 6 aylik donemde para kazandirmasa bile, kanalina abone kazandirabilirler. Daha da onemlisi 6 ay sonra bile izlenebilir o videolar ve o zaman sana para kazandirabilir.

Sadece silmen gerekenler 3'ncu taraf falan uyarisi olan videolardir, digerleri kalsin.

Hayır kesinlikle yansımıza aynı zamanda bu süre zarfında kanalı'nın İzlenme/Görüntülemeler adsense hesabında gözükmez. Aynı şekilde 6 ay sonra kanal tekrardan aktif hale gelirse o gün itibari ile tekrardan para kazanmaya başlar ama inşa-Allah kanalın 6 ay içerisinde telif ihtarından telef olmazsa.

Hocam forumda renkli yazmak yasak bilginiz olsun , cevabınız için de tşkler

---------- Mesaj saat 19:28:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:28:19 civarında gönderildi. ----------

Parsi gelmeyecek diye silmene gerek yokki. Bu 6 aylik donemde para kazandirmasa bile, kanalina abone kazandirabilirler. Daha da onemlisi 6 ay sonra bile izlenebilir o videolar ve o zaman sana para kazandirabilir.

Sadece silmen gerekenler 3'ncu taraf falan uyarisi olan videolardir, digerleri kalsin.

Napalım artık öle yapacaz , tşkler herkese

Ay boyunca para kazanmasi acik olan, ancak adsenseye bagli olmayan kanali ayin son gunlerinde adsenseye baglarsak, ay icinde biriken kazanc topluca adsenseye yansir mi?
Veya partnerlige gecersek ay boyunca biriken para toptan bize gelir mi? Bilen birisi bunu cevaplarsa cok makbule gecer, cevabi bana lazim :)

sonuna kadar katılıyorum...ve şunuda ekleyeyim....6 ay ihtar alan kanalların içinde luzumsuz olan kanalların içindeki bütün videoları silerek 6 ay beklemeye bakın...çünkü geçen yıl 6 ay beklediğim kanalımın açılmasına 10-15 gün kala yeni telifler geldi ve kapandı...haberiniz ola

sonuna kadar katılıyorum...ve şunuda ekleyeyim....6 ay ihtar alan kanalların içinde luzumsuz olan kanalların içindeki bütün videoları silerek 6 ay beklemeye bakın...çünkü geçen yıl 6 ay beklediğim kanalımın açılmasına 10-15 gün kala yeni telifler geldi ve kapandı...haberiniz ola

Benden tavsiye kanalın videolarını silme. Giderse gider ama gitmesse büyük patlar haberiniz olsun./Diyelim ki tüm videoları sildi. 6 Ay sonra açıldı ve video yüklemeye başladı. O zaman kanalın yeni bir kanaldan hiç bir farkı olmaz. Ha yeni kanal açmışsın, Ha da video silip beklemeye almışsın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri