6 günlük adsensede Geçersiz tık saçmaligi

• Kullanıcı OMG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

OMG

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar 6 gün önce acilmiş bir adsensem mevcut idi Sahte tıktan dolayi baglı oldugu tum kanalların para kazanmasi kapatilmiş ama sahte tık yapacak kadar aptal birisi degilim bu neyden kaynaklanmiş olabilir ? :mad::mad::mad:

geçmiş olsun belkide rakiplerden birinin işidir belli olmaz veya çevrenizden biride olabilir yapan verdiyseniz kanal linkini.

geçmiş olsun belkide rakiplerden birinin işidir belli olmaz veya çevrenizden biride olabilir yapan verdiyseniz kanal linkini.

sürekli çaliştigim katogori idi 2 kişi calısıyoruz zaten o katagoriyi umarım google adsense banları gıbı bunuda kafasına göre yapmıyordur ..

Bu adsense iyice saçmaladı google tamam zor şeylerle uğraşıyorsun ama dünyanın en zengin firmalarından birine bu saçmalıklar hiç gitmiyor. Ne sebep var ne bir açıklama ne maillere dönüş. Özgün çalışanı da banladı adsensine site veya kanal bağlı olmayanı da geçmiş olsun. Umarız bu saçmalıktan dönüp herkesin banını açar.

rakip ne oldugunu düşünmüyorum adsense artık göz actırmıyor malasef spam. su neden bu neden diyip banlıyor. yenı acılıpta banlanan çok adsense var

abicim adsensem kapanmadı adsensem 6 günlük adsense sıfır daha yepyeni ama para baglı oldugu TUM kanalların sahte tıktan para kazanması kapanmış . ben bunun rakip birinin yapacagini zannetmıyorum..

rakiple alakası yok eski adsensedeki kanalları yenisine bağladıysanda kapanma sebebi. öyle bir şey olmasa bile bu ara adsensesi ayakta duran yok google habire kapatıyor sebep falan yok yani.

rakiple alakası yok eski adsensedeki kanalları yenisine bağladıysanda kapanma sebebi. öyle bir şey olmasa bile bu ara adsensesi ayakta duran yok google habire kapatıyor sebep falan yok yani.

Hayır kanallarıda sıfır açtım Özenle tek tek. Kanal acmamda felan hiç bir problem yok eskı kanallarımın hepsını eskı adsensemde bıraktım

Suan Adsensede 2 problem var ilki para kazanmalar gene gidiyor 2. ise banlanmalar devam ediyor yeni aski farketmeden banlıyolar.

Adsense açtın kanal bağlarken sorun yaşamadınmı hocam? Bnim adsense onaylandı aktif ama kanal bağlanmıyor ne alakaysa . Tekrar başvuru yaptım. Tam olarak adsense başvurunu nasıl yaptın ?

bu gün banada şöyle bir mail atmışlar, sanırım bu kıyım haziran ayındaki sahte tık kesintilerinden dolayı oldu.

Sayın Yayıncımız,

Reklamcılık programlarımızla, yayıncıların, reklamverenlerin ve kullanıcıların yarar sağladığı bir çevrimiçi ekosistem oluşturmaya çalışıyoruz. Bu nedenle bazen, kullanıcılara veya reklamverenlere karşı ekosistemin algılanma biçimini olumsuz yönde etkileyebilecek davranışlarda bulunan hesaplara yönelik işlem yapmak zorunda kalıyoruz. Sizin durumunuzda, AdSense hesabınızda geçersiz etkinlik saptanmış ve hesabınız devre dışı bırakılmıştır.

Bulunduğunuz ihlal hakkında sınırlı miktarda bilgi verebiliyoruz. Bu durumun rahatsız edici olabileceğinin farkındayız. Ancak, kasten ihlalde bulunan kişiler bu bilgileri saptama sistemlerimizi atlatmak için kullanabileceğinden, bu tedbir amaçlı önlemleri aldık.

Bazı durumlarda, yayıncılar, ihlali gidermek için önemli değişiklikler yapabilir ve AdSense program politikalarına (google.com/adsense/policies) uymaya isteklidir. Bu nedenle, size sorunu birlikte çözme fırsatı tanımak üzere bir itiraz süreci sunuyoruz. Size bu süreçte yardımcı olmak için, itirazınızı göndermeden önce incelemeniz amacıyla hesap kapatma konusunda en yaygın nedenleri içeren bir liste hazırladık. Bu listeye http://support.google.com/adsense/bin/answer.py?answer=2660562 adresinden ulaşabilirsiniz. Lütfen itirazınızda kapsamlı bir analiz sunduğunuzdan emin olun. İtirazınızı https://support.google.com/adsense/bin/request.py?contact_type=appeal_form adresinden gönderebilirsiniz. Biz de ardından itirazınızı işleme koyarız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Google AdSense Ekibi

Mobil olarak gönderildi.

Adsense açtın kanal bağlarken sorun yaşamadınmı hocam? Bnim adsense onaylandı aktif ama kanal bağlanmıyor ne alakaysa . Tekrar başvuru yaptım. Tam olarak adsense başvurunu nasıl yaptın ?

kanal baglamada sorun yok durduj yere sahte tıktan para kazanma gitti

---------- Spam Engelliyici 16:08 ---------- Önceki Mesaj 16:08 ----------

adsense yi açarken ülke olarak ne seçmiştin..

TR unutmayınkı TR de para kazanıma açildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri