Merhaba arkadaşlar 6 gün önce acilmiş bir adsensem mevcut idi Sahte tıktan dolayi baglı oldugu tum kanalların para kazanmasi kapatilmiş ama sahte tık yapacak kadar aptal birisi degilim bu neyden kaynaklanmiş olabilir ? 

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
geçmiş olsun belkide rakiplerden birinin işidir belli olmaz veya çevrenizden biride olabilir yapan verdiyseniz kanal linkini.
rakiple alakası yok eski adsensedeki kanalları yenisine bağladıysanda kapanma sebebi. öyle bir şey olmasa bile bu ara adsensesi ayakta duran yok google habire kapatıyor sebep falan yok yani.
Adsense açtın kanal bağlarken sorun yaşamadınmı hocam? Bnim adsense onaylandı aktif ama kanal bağlanmıyor ne alakaysa . Tekrar başvuru yaptım. Tam olarak adsense başvurunu nasıl yaptın ?
4-5 gün sonra düzeliyor hocam
Adsense açtın kanal bağlarken sorun yaşamadınmı hocam? Bnim adsense onaylandı aktif ama kanal bağlanmıyor ne alakaysa . Tekrar başvuru yaptım. Tam olarak adsense başvurunu nasıl yaptın ?
adsense yi açarken ülke olarak ne seçmiştin..
Ciddimisin hocambnde sildim tekrardan başvurdum. Sende de mi aynısı oldu
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.