6 Kanal Birden Topluluk ?

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

mumru

Kayıtlı Üye
6 adet kanalım birden spam topluluktan kapandı toplam getirisi günlük 200 dolar...napayım.
Anasondan aldıgım mailler kullanmadıklarımda kapanmıs yanlıs acmıs hesapları !

Son düzenleme:
açılması imkansız özgün değilse

benimde bugün 4 kanal uçtu açıklamadan kaynaklı sanırım

Topluluk yüzünden getirisi iyi kanallarım kapanınca yaptığım budur.

1324292309_49_su_icmek.jpg

kanalları kimden almıştınız özelden atarmısın benimde kapandı aynı kişimi acaba eğer öyleyse konu açacam bi kaç kişiye sordum aynı kişi den almış yeter artık 1 aydır emek verdiğim 100 e yakın kanal patlamış eğer kanalı topluluk spamdan kapananlar şu kişiden alıyorum diye özel atarsa sevinirim emin olmak istiyorum konu açacağım..

6 adet kanalım birden spam topluluktan kapandı toplam getirisi günlük 200 dolar...napayım.
Anasondan aldıgım mailler kullanmadıklarımda kapanmıs yanlıs acmıs hesapları !

Gmaillerinizi kendiniz açın hocam, pişman olmamak için...

Ben de bugün aynı durumla karşılaştım malesef.

Dün bugün ne kanallarım gitti ne, kıyım var, hariçinde telifci flagcı arkadaşlarda devrede tabi at telifi at flagı sonra gizle videoları .selam olsun sana sen anladın onu..

Bu zamana kadar bütün emaillerimi kendim açtım 2 gün önce bir konudan 10 tane ref email geldi 3 tanesine giriş yapmıştım geri kalana girmemiştim hepsi kapanmış. Bu da bana ders oldu en güzeli kendi açtığın email ile kanal oluşturmak.

hep bu arkadaştan kanal alırdım daha önce hiç sorun çıkmamıştıı.. ama en son 19 ekimde aldığım kanalların hepsi patlamış bugün baktığımda, yalnızca 1 tanesine login olmuştum üstelik.. nese tek temennim daha önce sattığı kanallara sıçramaz umarım bu durum.. yoksa 0lanırım valla

hep bu arkadaştan kanal alırdım daha önce hiç sorun çıkmamıştıı.. ama en son 19 ekimde aldığım kanalların hepsi patlamış bugün baktığımda, yalnızca 1 tanesine login olmuştum üstelik.. nese tek temennim daha önce sattığı kanallara sıçramaz umarım bu durum.. yoksa 0lanırım valla

ins hocam bnde onu düsünüyorum onlarda patlarsa 0 lanırım.

valla şimdi bişey dicem 20 kanal aldım o tariflerde 5 kanal çalıştım 4 gün önce aynı kategori herşey aynı ama benim 5 kanalda da bugun kapandı getiris yoktu ama anaosun kanalrdan şüpheledim şimdi konuyu görene kadar artık emin oldum ama eskiden alırdık sorun olmazdı

---------- Spam Engelliyici 20:43 ---------- Önceki Mesaj 20:37 ----------

şimdi çalışmadığım kanalara bakatım... hepsi gitmiş giriş bile yapmadım hespisini denemdim ama karışık 3 tane denedim girmiyo

Bence arkadaşlar kapanma sebepleri açıklama veya etiket olamaz kapanma sebebi bana göre aynı bilgisayardan alınmasıdır.
Sadece ip değiştirerek veya çerezleri silerek gizli modda açılan kanallar aynı işletim sistemi aynı bilgisayardan açıldığı için kapanma sebebi bu diye düşünuyorum ben...

bence kıyım filan yok abi hep bu mailcilerde iş bitiyor

Orasıda öyle inan 15 saat degil 30 saate çıkardım çalışmayı emeklerimiz hep boşuna gitti şimdi bakdım dedigin gibi kullanmaıgım hesaplarda toplu gitmiş.kart aldım almıyıcam dedim mailcilerden ama yetişemiyoruzki..
evet benim açtıgım kanallarda yine hiçbirşey yok mail aldıklarım toplu toplu gidiyor..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri