6 Şubat depremlerin üzerinden 1 sene geçti

Batuhan445

Moderatör
6 Şubat 2023 saat 04:17 ve 13:28'de meydana gelen 7.7 ve 7.6 [ABD Jeoloji Araştırma kurumuna göre(USGS) ise 7.8 ve 7.5] iki büyük deprem meydana geldi.

Ve bugün yani 6 Şubat 2024 tarihi itibari ile bir sene geçmiş durumda. Peki o sene YouTube açısından neler oldu?

Türkiye'de 1 haftalık yas ilanından sonra YouTube; Türkiye'ye özel logonun yanına yas ikonu konuldu

izoi7eg.png

Ana sayfada aşağı kaydırdığımızda başsağlığı mesajını gördük

lwc9sqq.png

Barış Özcan tarafından açılan bağış miktarı 657 Bin Dolar'ı geçti

lhbk4i1.jpg

Depremde hayatını kaybedenlerin Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz

Dile kolay 1 sene
Allah bir daha yaşatmasın
Herkesin başı sağolsun

vay arkadaş resmi 60bin gerçekte 250bin kişi öldü devletimiz demiyorum hükümetimiz her zaman işine geldigi gibi rakamları açıklamıştı.

Deprem değildi o yaşadıklarımız, kim ne derse desin ... Kabustan daha öte bir şeydi ... Onca canlar gitti ... Utanıyorum insan deprem bölgesinde yaşayıp nefes almaya :(

Çok acı günlerdi. Ders çıkarıldı mı?

herkes evine önlem aldı mı? kolonlar güçlendirildi mi? sanmıyorum...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri