7/24 Çalışan bir sistemi kurmayı başaran var mı

serhat67

Kayıtlı Üye
Konu başlığını biraz daha açayım. İnternet ortamında zaman kaldıracı olarak geçen bu başarıyı elde etmiş kişileri merak ediyorum.
Merakım aslında kendimden geliyor çünkü 2008 yılından beridir internet kazancıyla ilgili olan biriyim. Ama maalesef hala daha zaman kaldıracını kurmuş değilim.

Buda anlatmak istediğim konuyu açıklayan bir video

https://www.youtube.com/watch?v=vYFcHXzhfjg

kafamdaki düşünceleri hikaye yapmışlar :) :) :)

Kardeşim şunu açıkca söyleyim. Bende bu videoyu ilk izlediğimde senin yaşlarındaydım. Beni o kadar etkilemişti ki. Her ne kadar "evet bu boru hattını bende kuracam" desem bile bu yaşa değin bunu başarabilmiş değilim :)

Demek istediğim şu ki, kafanda ne varsa onu hemen yap. Ertelemek zaman kaybıdır. Ve bir de istediğin işi yap. Mesela ben her zaman bir yazılım müh. olmak istemiştim ama bunu biraz baba faktörü biraz da kendi hatalarım yüzünden yapamadım. Neler yazarım da kafanı açmak istemem :D

Dediğim gibi bekleme, yap.

spam yapanlar bruno özgünler çalışanlar pablo :D

Ah beee Bruno Bir Pablo Kadar Olamadın. Aferin Pabloya :) Yani Bu Hikayeden de Anlayacağımız Gibi Spam Yap ama Aynı Zamanda Özgün Projelerde Geliştir. Yoksa Brunodan Beter Olursun Diyor...

o kadar kolay olmuyor her isin basi sermaye mesela burda formda 100k dolar parayi verin bi kullaniciya 5 sene sonra size milyon dolar olarak geri versin var aramizda oyle yetenekler ama sermayeleri yok mesela bu gun o yetenekli gencin kafasinda o proje var parasi yok gun gelecek parasi olacak ama bu seferde o projeyi parali birisi coktan yapmis olacak yani sizin anlacaginiz senin benim durumu yok her sey kaptalizmin :)

Kardeşim şunu açıkca söyleyim. Bende bu videoyu ilk izlediğimde senin yaşlarındaydım. Beni o kadar etkilemişti ki. Her ne kadar "evet bu boru hattını bende kuracam" desem bile bu yaşa değin bunu başarabilmiş değilim :)

Demek istediğim şu ki, kafanda ne varsa onu hemen yap. Ertelemek zaman kaybıdır. Ve bir de istediğin işi yap. Mesela ben her zaman bir yazılım müh. olmak istemiştim ama bunu biraz baba faktörü biraz da kendi hatalarım yüzünden yapamadım. Neler yazarım da kafanı açmak istemem :D

Dediğim gibi bekleme, yap.

Kafamda yapılması gereken o kadar çok plan proje var ki hangisini yapayım diye düşünmekten kımıldayamıyorum en kötüsü de bu bence :D Planlarım birbiriyle çok bağlantısız sorunlardan biride bu, beden eğitimi bölümü okuyorum aynı zamanda basketbol oynamaya çalışıyorum bu yönde planlarım var fakat konuda da bahsedildiği gibi bu işi yapmak için finansal özgürlüğe ihtiyaç var o yüzden yt ye yöneliyoruz.. Buda çok zamanımızı alıyor asıl amaç elden gidiyor :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri