7/24 Para Transferi Dönemi Başladı

• Kullanıcı revios
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

revios

Kayıtlı Üye
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası FAST sisteminin 8 Ocak itibariyle kullanıma sunulduğunu açıkladı.

FAST Sistemi ile birlikte, elektronik ödemelerin sisteme kayıtlı Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası (TCKN), telefon numarası ve e-posta adresi ile kolay ve pratik bir şekilde başlatılmasını sağlayan Kolay Adresleme Sistemi de kullanıma sunuldu

FAST Sistemi ile birlikte, İban numarası olmadan, telefon numarası, kimlik numarası veya e-posta adresi gibi bilgiler kullanılarak 24 saat ödeme yapılabilecek. Söz konusu sistem sadece kişiden kişiye değil, ticari ödemelerde de kullanılacak.

Şuan 50 TL test amaçlı en fazla 50 tl yollanıyor fakat ilerde bu limit artırılacakmış.

Transferler 1000 TL Olarak güncellendi.

Geç bile kalınmıştı artık yeni bir dönem başladı diyebiliriz.

Son düzenleme:
Caatsa yaptırımlarından bir tanesi de visa, mastercard, ibann gibi sistemlere erişimin kapatılması vardı, şu anda İran da yasak mesela ve işler orada çok zor.

Böyle bir uygulamanın bu yüzden başlatıldığını düşünüyorum. Ne diyelim hayırlı olur inşallah.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası FAST sisteminin 8 Ocak itibariyle kullanıma sunulduğunu açıkladı.

FAST Sistemi ile birlikte, elektronik ödemelerin sisteme kayıtlı Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası (TCKN), telefon numarası ve e-posta adresi ile kolay ve pratik bir şekilde başlatılmasını sağlayan Kolay Adresleme Sistemi de kullanıma sunuldu

FAST Sistemi ile birlikte, İban numarası olmadan, telefon numarası, kimlik numarası veya e-posta adresi gibi bilgiler kullanılarak 24 saat ödeme yapılabilecek. Söz konusu sistem sadece kişiden kişiye değil, ticari ödemelerde de kullanılacak.

Şuan 50 TL test amaçlı en fazla 50 tl yollanıyor fakat ilerde bu limit artırılacakmış.

Geç bile kalınmıştı artık yeni bir dönem başladı diyebiliriz.
ibanlada gönderiliyormu hocam peki

hımm enpara'dan bugün bildirisi gelmişti hayırlısı olsun bakalım

Paypal geri gelsin başka bi şey istemez

Denemelik olarak bana 100 dolar test ödemesi gönderebilirsiniz arkadaşlar, böylesine güzel bir sistemi hepimiz denemeliyiz!

50 tl min diye okudum gönderdik 1k para pazartesiye kaldı ah ah

Denemelik olarak bana 100 dolar test ödemesi gönderebilirsiniz arkadaşlar, böylesine güzel bir sistemi hepimiz denemeliyiz!

hocam aslında dediğinzi gibi denemek lazım siz bana 100$ yollayın ben size 200$ yollayım geri bakalım miktar süreyi etkiliyor mu :p

Sistem limitleri yükseldi

7/24 transferlerde limitler haftaya 1.000 TL olacak

1.000 tl az gibi ama genede iş görür.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri