7 Bordo Bereli Ölümle Dans Edecek - DAĞ II

• Kullanıcı muda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

muda

Kayıtlı Üye
İlk filmi bilenler bilir.. DAĞ 2 filmi 4 kasımda sinemalarda..

Son düzenleme:
1. film güzeldi 2. sini çok daha iyi bekliyorum bakalım

Hollywood filmleri tadında olmuş bigi görünüyor fragmana bakacak olursak. Abuk sabuk filmlere gideceğinize bu tarz filmlere gidin ki böyle kaliteli filmler çoğalsın

açıkçası fragman hiç umut vermedi bana , ama filmin öyle olmayacağını düşünüyorum

uzun zamandır beklediğim film. Kolay kolay sinemaya gitmem ama bu film için giderim.

Kolay kolay Türk ayımı filmler için sinemaya gitmem, ama bu film için gidilir. İlk filmi internetten izlemiştim bu filmi sinemada izlemek nasip oldu.
filmin ilk çıkığı gün izlemeye gittim. Salon neredeyse doluydu. Hala gitmeyen arkadaşlar varsa sinemada izlemesini tavsiye ederim. pişman olmasınız...

14918847_1252065611518694_3636156881981572120_o.jpg

Gerilir zorlu bir yay
Oku fırlatmak için;

Gece gökte doğar ay
Yükselip batmak için.

Mecnun inler, kanını
Leyla’ya katmak için.

Cilve yapar sevgili
Gönül kanatmak için.

Şair neden gam çeker?
Şiir yaratmak için.

Dağda niçin bağırılır?
Feleğe çatmak için.

Açılır tatlı güller
Arılar tatmak için.

Tanrı kızlar yaratmış
Erlere satmak için.

İnsan büyür beşikte
Mezarda yatmak için.

Ve...........................
Kahramanlar can verir
Yurdu yaşatmak için...

çok güzel film yapanların eline koluna sağlık Türk olmaktan bir kez daha gurur duyuyorum

arkadaşlar SAKINA SAKIN internetten izlemeye çalışmayın hem zevk almazsınız daha doğrusu sinemada inanılmaz zevk ve heyecan alırsınız hem de emeğe saygı gerçekten bordo berelilerin gerçek yüzünü duygusallığa vurmadan anlatmışlar..

https://www.youtube.com/watch?v=ZYa6fasrmas

film eski bir amerikan filminden çalıntı olabilir konu olarak. Ordaki filmde de, bir grup amerikan askeri, afganistana mı ırağa mı ne giriyo gizlice. El kaide'nin elinden bi tane kız kurtarıyolar. Çünkü o kız 1 gün sonra birleşmiş milletlerde amerikanın aleyhine konuşma yapacakmış. Ona rağmen kızı kurtarıyolar. O filmde de askerler kızı kurtarmak için mecburen teroristlerin olduğu köyden geçmek zorundalar. Burda da öyle bi sahne var.

Film bu sanırsam

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri