D
Dean
Guest
7.günüm oldu tek kanal üzerinden karısık şekilde videolar yüklüyorum. 2 3 tane türk forumda paylaşıyorum baskada bişey yapmıyorum.Önerileri olan varmi eğer düşükse oranlar vs.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kazancınız bana göre iyi bu arada kanalınızı ne zaman açtınız ?
Tbm çok güzel izlenim sayın fena değil ama reklama tıklama çok az
Izlenimlerini 2-3 bin civarinda tutarsan cok iyi olur diye düsünüyorum, TBM'ler cidden iyi.
arkadaşlar bu tabloda toplam kazancım 48,76 $ gözüküyo ama bana yansıyacak kazanç tahminen nekadar olur ?
![]()
Arkadaşım videolarını hangi forumlarda paylaşıyorsun ve daha da önemlisi izleme alıyormusun forumlardan ?7.günüm oldu tek kanal üzerinden karısık şekilde videolar yüklüyorum. 2 3 tane türk forumda paylaşıyorum baskada bişey yapmıyorum.Önerileri olan varmi eğer düşükse oranlar vs.
Arkadaşım videolarını hangi forumlarda paylaşıyorsun ve daha da önemlisi izleme alıyormusun forumlardan ?
çok iyi gidiyorsun 2 hafta boyunca 4-5 doları anca tamamlamıştım umarım böyle devam edersin.
Kanalını yeni açmana rağmen güzel tablo.Aynen devam et. Bozma kendini 20 dolarlara çıkman yakındır![]()
sana önerim en az 4 kanal daha aç. uyguladığın yöntemi diğerlerinede uygula.
forumlarda aynı videoları değilde farklı videoları paylaşırsın diğer türlü aramalardan gelenler için çoklu kanal daima avantajdır.
hoca iyi yakalamışın o tbm yi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.