7 Günde 7 Milyon İzlenim Nasıl Sağlanır?

• Kullanıcı CNZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
oyun zaten yayindan kalktı :) flappy bird yüklü tel satışlari başlar :) :) :) :)

7 gün 7M izlenme 7K abone 7K dolar :D

bu konuyu tamda ben açıcaktım ya :D flappy bird ingilizce işe yarıyoda türkçede pek bi rabet göremedim :) türkiyede youtube top'ında olan flappy bird 36bin iizlenmiş gerisini siz düşünün :D

500 liralık telefonu kırıp en az 25bin lira kazanmak. Helal olsun gerçekten..

Ebay'de görüntülenme Youtube görüntülenme ve abone saglanimi satiliyor. Tahminim bu tarz parali görüntülenmeler üzerinden bu kadar izlenim sagliyorlar.

telefon bıldıgım kadarıyla s4 yani 500 lira değil ya :D ama patlatıyor mıllet nasıl ki harlem shakede de camasır makınası patladıysa :D

Biz kategori arayalım aylarca kanal geliştirelim. Adamın biri gelsin tek kanal tek videoyla ortalığı silsin süpürsün. :o

How To Beat Flappy Bird (Best Method) - YouTube

Ben telefonumu bu şekilde feda etmeye razıyım ama telefona yazık olur, kırdığımızla kalırız. :D

bunu bende atmıstım telıf attı bana bu adam

---------- Mesaj saat 16:01:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:00:13 civarında gönderildi. ----------

tlf parasını cıkartmıs :D

adanada kore malı s4 ler 100 lira ilgilenen arkadaşlar oradan alıp deneyebilir :D

13 milyonu geçmiş video :) oha dicem ayıp olmazsa:D

Adam bu gidişle samsunga ortak olur :P

Y yemin ediyorum gaza gelip biz de bi telefonu kırsak çekiçle,(yeni bi oyunda tabi) video 20k geçince kanalı uçurular anında.Biri çekiç'e eşleşen atar felan şans yok ki abi.
Evdeki pirinç derken köydeki bulgur felan işte öyle bişeyler karıştırma.

arkadaşlar farkındaysanız videosu patlamış evet teli parçalamış ama abonesi yinede fazla abone etkisi çok video izlemede çok yardımcı oluyor ve videonuz patlama noktasında çok yardımcı oluyor bence bu kişinin videosundada olmuş zaten video izlenecek bir video ikisi birleşince ortaya dolarlar saçılmış (:

türkiyede telefonu kırar video yapıp yutup a koyarsan sonuç belli telefona yazık olur :)

Adamın yaptığı iş ayarlanmış 10 milyon üstü hit alırım diye yapılmış bir iş değil. Bu nedenle tuttu zaten. Muhtemelen herkes gibi bu oyuna sinirlendi ekonomik durumu da yerinde ve şöyle bir manyaklık yapayım dedi. Yaptığı işe ruhunu koymuş işin açığı bu :)
Sinir de olsa sanat da olsa bir işe ilhamlı şekilde istekle başlıyor ve başarı kaygısı gütmeden yapıyorsa bu iş tutuyor.

Ayrıca bu video çok rahatlıkla 13m izlenmeden 15 bin doların üstüne çıkar o da tl bazında 30 bini geçer.

Tabii şans faktörü dicem çünkü nerelerde paylaştın nasıl ettin de bir haftada 13 m izlendin?
Beatboxing videosu vardı yeğenine beatbox yaptıran çocuk onun da aynı hızda yükseldi.
Ya ağları çok geniş adamlar bunlar ya da bir şekilde birkaç bin kişi çok beğenip aşırı yüksen oranda paylaşımla beraber bu seviyelere geliyorlar.

Yani bazen aboneniz olmasa bile video her şeyi kurtarıyor. Herkese benzer kazançlar ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri