7 günlük tek kanal özgün çalışıyorum sizce nasıl ?

• Kullanıcı Kimbo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Güzel özgün derken videolar senin mi yoksa edit mi yapıyorsun.

gayet iyi, bende özgün düşünüyorum fakat izlenme gelceğini sanmıyorum

valla kategori her neyse bence cok iyi 1 haftalık özgun tek kanal için bu istatislikler bence hiç bozmadan devam hocam

inanırmısın özgün kanal açtım video çektim 3 tane koydum 0 adsenseye bağladım bayadır girmiyorum az önce bi girim dedim bgbg 20 tl 1 günlük değil ha 4-5 gün boyunca 20 tl de bi acayip sevindim 1 milyon izlenim gelse 20 bin tl ediyor :D

Tbm oranı az ama izlenme 1 hafta için iyi Hocam.Kaç video var hocam şuanda ?

altı tane var henüz
haftada 2 3 ekiliyorum maxsimum

Hocam peki imleme yaptınız mı ? Yani facebook,twitter,reddit gibi sitelerde paylaştınız mı ? Bende özgün bir kanal düşünüyorum bir tane deneme videosu attım sonuç izlenme yok :D Ama sadece youtube attım orda öylece durdu :D İmleme felan yok.

o reklam tıklamaları o kadar hemen 7 günde o kadar oran ile yansımaz .

en guzeli özgun ...
kapanma derdı yok.
para kazanma gitme derdiyok..
abone toplarsın knal gitmez sıfırlanmaz...
bir yuklersın 5 yıl kalır icabında youtubede...
devamet yoluna tıks ayısı 1 bıle olsa... tbm ler düşük yerli çalışmın belliki.. devam et..

Hocam peki imleme yaptınız mı ? Yani facebook,twitter,reddit gibi sitelerde paylaştınız mı ? Bende özgün bir kanal düşünüyorum bir tane deneme videosu attım sonuç izlenme yok :D Ama sadece youtube attım orda öylece durdu :D İmleme felan yok.

yok valla çekip koyuyorum bayada izleniyo :D

Hocam fazla soru sordum son sorum. Video'yu profesyonelce mi çekiyorsunuz yani tripod,dsrl camera gibi.Yoksa Telefon ile mi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri