7 Youtuber Tek Kanalda

• Kullanıcı Vergo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
güzel düşünce bazı yerler güldürdü özellikle et e.t bölümünde orkun galiba saçma hareketi güldürdü :D

bu arada 2 milyon izlenime 46k abone aldığınıza göre bütün videolarda iyidir demek ki tebrikler.

açıkçası beklediğimden hızlı gelişmiş kanalınız. :)
tebrik ediyorum.

teşekkürler arkadaşlar:)

özgün çalışma konusunda artık az buçuk bir tecrübem oldu. özgün çalışan arkadaşların soruları varsa bildiklerim kadarıyla yardımcı olmak isterim.

Youtuberları nasıl ikna ettiniz?

müthiş olmuş bunların hepsini parayla mı getirtirdiniz yoksa rica ettiniz geldiler mi merak ettim.Rica üzerine gelip videonuza yardım ettiler helal olsun gözümde büyürler

müthiş olmuş bunların hepsini parayla mı getirtirdiniz yoksa rica ettiniz geldiler mi merak ettim.Rica üzerine gelip videonuza yardım ettiler helal olsun gözümde büyürler

Ricacı oldum ve sağolsun hepside kabul ettiler. para teklif etmedim. zaten hepside baya baya iyi insanlar oturduk sohbet ettik konuştuk falan baya yardımcı oldular.

[MENTION=21319]Vergo[/MENTION] hocam benimde özgün bir kanalım var. size pm atıyorum

valla ne soyliyim helal olsun, gercekten o kanalin acildigi ilk gunde buraya geleceginizi hic dusunmemistim, her zaman desteklerim ozgun fikirleri ve projeleri. insallah tez zamanda gumus butonu da almak nasip olur, artik bu is oldu, yolunuz acik olsun :)

Bu kanal sizin miydi ? :) türk kanallarından tüm videolarını izlediğim tek kanal buydu, güzel işler yapıyorsunuz umarım hakettiğiniz yere gelirsiniz.

Ayrıca youtuberlerin tepkisi, sizin asıl ekibinkine nazaran biraz sönük kalmış gibi diğerleri daha çok güldürüyor bunu da burdan söylemiş bulunayım. :) Ekibiniz gayet güzel tebrik ederim tekrardan

Bu kanal sizin miydi ? :) türk kanallarından tüm videolarını izlediğim tek kanal buydu, güzel işler yapıyorsunuz umarım hakettiğiniz yere gelirsiniz.

Ayrıca youtuberlerin tepkisi, sizin asıl ekibinkine nazaran biraz sönük kalmış gibi diğerleri daha çok güldürüyor bunu da burdan söylemiş bulunayım. :) Ekibiniz gayet güzel tebrik ederim tekrardan

teşekkürler:) bu bölüm Youtuber bölümlerinin en normal, sıkıcı bölümüydü. diğerleri daha canlı olacak:)

[MENTION=21319]Vergo[/MENTION] hocam kanalını ilk günden beri takip ediyorum :) Merak ettiğim konu bu yükselişin çok hızlı ve güzel olması, özgün bir kaç fikrim var eşsiz fikirler değil tabiki Skype adresin varsa bi ara konuşmak isterim gelişme süreci ile ilgili :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri